Oglasio se i Tomislav Momirović o zabrani srpske robe na Kosovu

Ostavite komentar


  1. gospodin momirovic se ne seca, ali bi mozda neko od njegovih nalogodavaca mogao da mu isprica pricu o zabrani slovenacke robe u srbiji, negde krajem osamdesetih godina prosloga veka, koju su inicirali politicki ocevi njegovih danasnjih nalogodavaca..

    sta se potom desilo, svi znamo…

  2. Sto ti ne kupis ko te brani.
    Nece da kupe srpsku robu Albanci pa sta tu ima lose imaju pravo sa svojim novcem da kupe sta hoce il ciju robu.
    Nemaaa vise milioni evra od srpske robe na Kosovu ne ne…saljite srbina u Bosnu .

  3. Ajd sad revoltirani priznajte ih kao drzavu formalno, pa ce se oni moozda udostojiti 3 nedelje da vam dopuste izvoz..

  4. Gospodin ministar Momirovič sigurno je obavešten o ponašanju Vlade Srbije prema Kosovu, kada orvoreno i svim sredsvima, suprotno Ohridskom sporazumu, se angažovala da bi se onemogučilo Kosovu da se učlani u Savet Evrope i drugim međunarodnim organizacijama, te uticajem na odluku BH kako bi Kosovskim građanima zabrani putovanje u toj državi ,mada je postignut sporazum koji ne može da prođe u skupštini zbog obstrukcije srpskihg političkih struktura pod uticajem Srpske Vlade.
    Sa obanama i neistinama sigurno če doči kraja.

  5. Nikad ukidanje zabrane srpske robe za Kosovu!Zašto? Zato što vi nećete Kosovu kao susednu državu a hoćete pare albanaca e to nema.Vidite vi sa rusima tamo i to nekako na crno posto stu pod sankcije a što se tiče Kosova zaboravite da nešto možete da izvozite ovamo.

  6. „strašno je da u 21. veku svedočimo da u Evropi izgrađenoj na temeljima zajedničkog tržišta i slobodnog protoka roba i usluga postoji režim koji je zabranio da ljudi trguju i da privrede napreduju“

    A nije strasno da zatvarate mostove, svakakvih blokada i bojkota zajednickih institucija gde biste se mogli dogovarati o zajednickom zivotu, buducnosti i mostovima, nepriznanju realnosti, da ne ulazim kako uopste vidite Albance kao nesto 2, 3 cak i nizeg nivoa

    A vidi ti pare ocete, sada se pozivate ne Evropske Vrednosti, dok se druzite sa putinom i Kinezima a kompletno ignorisete Evropski zahtev da se medjusobno priznamo i impementisemo ono sto su Vucic i Kurti dogovorite, nego ocete Asocijaciju pa onda da prikljucite to Srpskom Svetu i rezoluciju koje je pre nedelju dana Vucic.

    E nemoze, moramo da znamo sigurno, Evropse vredonosti ili ne. I Albanci imaju opcija ako necete

  7. Znate sta je strasno u 21 veku, ‘da je Kosovo srce Srbije’. Gde vam odgovara je zajednicko trziste…. Priznajte nam bice sve mnogo bolje za sve

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.