Oglasio se Koluvija o sankcijama Vulinu: „U SAD je industrija konoplje legalna – kao i u Srbiji“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Cilj je da se uzgajanje marihuane predstavi kao uzgajanje konoplje.
    Koliko ja znam, konoplja se ne gaji u podzemnim prostorijama, nego napolju, na livadi.
    I zašto bi njegove zasade konoplje štitila policija, BIA i VOA ? Sramota za državu !

  2. Nemaš ti dečko pojma koji je opseg Vulinovog kriminala. Ne brani ga. Ti si beba za barabe iz vlasti ciji si bio pion pa kada su uzeli profit pustili te niz vodu.
    Spasit će te ako svu istinu kažeš tužilaštvu. Vučić, Vulin, Selaković, Mali i Tabakovićeva moraju biti pohapšeni jer su srušili falsifikatima realno finansijski kapacitet države.

  3. Nije zgodno mesati babe i zabe,pa ni konoplju i marihuanu.Iako i marihuana pripada porodici konoplje.Odredjeno je koliko sadbica maka smes da imas U svojoj basti,sve preko toga ako sadis za industriju moras da prijavis. Iako nije zabranjeno konzumirati mak naprotiv mogu se od maka napraviti super kolaci za celu porodicu ali se moze koristiti i kao droga,tako da treba da se zna dali to ide za industrijsku upotrebu ili se kradom odgaja za dilere.I marihuana i mak se koriste u medicini pa se U te svrhe gaji pod kontrolom.

  4. Pa da. Izgleda ni on, ni Vulin, ni Vučić, idnosno Andrej nisu znali da je legalna samo industrijska komoplja, sa malim procentom THC, dok ona za pušenje nije legalna. Zapravo i ova industrijska je ilegalna ako se uzgaja bez posebne dozvole. Malo su pobrkali lončiće.

  5. Ovaj individualni proizvodjac malo obmanjuje javnost. Amerikanci nece da mu poniste vizu pre nego sto pokusa da udje u US, a onda ce to da urade na ulaznom airodromu pa nazad kuci ako ga pre toga ne uhapse kao dilera i proizvodjaca marihuane, koja po US federalnom zakonu nije legalna. Neke drzave su ozakonile marihuanu ali jos uvek neke nisu a ni federalni zakon ne dozvoljava proizvodnju i distribuciju.

  6. Od kada je to industrija konoplje legalna u Srbiji, nisam jos obavesten ?

  7. U svakoj normalnoj zemlji ovaj lik bi bio na dugogodišnjoj robiji ali na žalost Srbija nije normalna zemlja i zato su ovakvi likovi na vlasti.

  8. Milicija, BIA i VOA , da ne zaboravimo i da je jedan pripadnik VOA prebegao iz Srbije. Zasto ako je sve legalno u Srbiji na temu konoplje ?

  9. Da, samo tu konoplju ne čuvaju naoruźani ĉuvari, slobodno raste napolju na njivama i niko je ne „krade“ kao tebi, ne trebaju joj lampe ni plastenici, ni naoruźani čuvari. Mnogo si nešto bio xabrinut za tu tvoju „obiĉnu“ konoplju?
    Deder ti nama kaźi jesi li plaćao struju, pošto si svoju specijalnu „konoplju“ i plastenike morao da greješ onim lampama, ili su te to ĉastili, na naš raĉun, prijatelji koji te sada brane po televizijama? Imaš li račune da si to platio? Gukni golube?

  10. g. Koluvija bolje da cuti, ovako samo seiri bez bilo kakvog dokaza. Mesa babe i zabe. Nije industruja konoplje nego industrijska konoplja koja se gaji slobodno a ne pod odredjenim uslovima, specijalnim. Ne cuvaju je BIA, Policia, VOA i ko zna ko jos. A i industrijaska konoplja se prijavljuje koliko ja znam kada je velika kolicina u pitanju kao i proizvodnja maka. g. Koluvija bolje cutite ne branite ono sto se odbraniti ne moze. Ziveli

  11. Ako je legalna u Srbiji, nemoj neko da mi dolazi kad budem zasadio plantažu. Koliko čujem u Srbiji je sve manje od tone kokaina legalno.

  12. A mi smo pali s Marsa, pa nas ovaj prepodobni pokušava da „zavara“ obrtanjem priče.
    Gajio si marihuanu, potvrdili i Stefanović i Vučić, u zemlji Srbiji gde je gajenje i jedne biljke kažnjivo zakonom, a kamoli cele farme.
    Odgovaraćeš i ti i tvoje gazde, makar je sutra legalizovali, jer ste vi to radili dok je zabranjeno!!!
    Amin!

  13. Sramota, hapse decu zbog smešnih par grama po srednjim školama a štite uzgajivača tona.

  14. Za Uzgajanje skanka se ide na dozivotnu u SAD. Aj probaj vizu da trazis? Mozes brale samo do banje

  15. Bas me zanima kako će da zglajznu…kakva ce to serija na netfliksu jednog dana da bude…

  16. Hahahhahahhahhahahhahahahhahahhahahahhahhahahahhahahhahahha pa ovaj je hit

  17. Правда за Колувију!
    Невин да не мож’ бит’ невинији. Неко му увалио семе марихуане као семе парадајза па после он крив.

  18. Како да обезбедим да ми БИА чува засад кукуруза?
    Краду ми ноћом.

  19. A pojedini robijaju zbog 2 dzokavca u dzepu. Toliko o legalnosti. Znaci moras imati od 500 do 700kg da je ok

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.