Oglasio se Kristofer Hil o izborima u Srbiji (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Svi su izgledi da vašem radovanju neće biti kraja.Svi elementi za saradnju sa EU su ispunjeni,vi radosni kao Bilčik i posmarači iz ruske Dume željno očekujete formiranje vlade.Zaboraviste i Radoičića,Kurtija,Ohridski sporazum,vojdku oko granice sa Kosovom,Dodika,klastere,posmartače,….svi radosno na Božić,pa Nova godina,pa opet Božić,igra i veselje (to što neko tamo štrajkuje gladju,ostavi za kraj ,ako preživi do tada).

  2. Kako tip dobro zna poteze, koje je vukao.I šatro sada posle kradje na izborima, zamjena teza,da izbori mogu da dovedu do podjela u društvu,a što i jeste glavni clj njegovog djelovanja u Srbiji.Ćutao sve do sada i kada su Švabe posmatrači otkrili svu podmetačinu i prevaru,hajde i on da se oglasi.Providan si brale ko flis papir.

  3. Nema nikoga ko bi brže i potpunije od Vučića radio u Srbiji i od Srbije ono što amerikanci hoće. Zato će Hil podržavati Vučića, bez obzira na bezočnu krađu izbora, sve dok ne nađe bolju alternativu. Deo opozicije je još u junu načinio iskorak prema Hilu (RS, genocid, Kosovo, Rusi, Litijum) ali taj korak nije doneo očekivanu naklonost Hila a jeste doneo štetu – gubitak glasova nacionalno opredeljenih glasača. Izgleda da ništa ne može polovično.

  4. Jedva cekam da procitam da je Teksas trazio referendum o samostalnosti. Ipak je USA, demokratska drzava, zar ne ?

  5. Amerika je policijska država i u zemljama tzv. Trećeg sveta uvek podržava diktatore jer tako na jednostavan način sprovodi svoju agendu.

  6. Ovo vam je u stvari predsednik Srbije, ako možda niste znali. Onaj drugi se samo tako zove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.