Oglasio se Miroslav Aleksić posle smene, u NS kažu da se ne pravi većina u Izvršnom odboru naklonjena Vuku Jeremiću

Ostavite komentar


  1. Ne razumem. U svakom slucaju da nema Djilasa i Jeremica, Aleksic/Tepic/Grbovic/Lazovic/Cuta bi mogli biti ozbiljna opozicija.

  2. Miroslav Aleksic je jedino resenje ,ne samo za Narodnu stranku vec i za citavu Srbiju.

  3. Da se gradjanima zgadi ova vaša demokratija. Ne mora Vučić ništa da radi, uništavate se sami.

  4. Neverovatno, bas znaju trenutak da izaberu.
    Kako ono bese… samo sloga srbina spasava…

  5. Srbija se mora navici da su ljudi smenjivi i kamo sreće da Jeremić i Djilas shvate da se trebaju povuci i svi ostali koji su se godinam usmrdili na celu stranaka .

  6. Srbiji su potrebni ne samo. jedan, već mnogo više Miroslava Aleksića.!!!
    No vreme radi samo…. Baš …za Miroslave Aleksiće!!!!

  7. Daklle na delu su klakeri-spavaci koji rade za Vucica , da sklanjaju sve koji bi po istrazivanjima mogli da ga ugroze na predsednickim izborima. A najopasniji je bas Aleksic.

  8. Vuk jeremic nemoze da bude presednik, zato aleksic moze , on treba da podrzi aleksica u borbi da uzmem vlast I izbace vucica

  9. Jeremic………
    Taman nek se Aleksic skloni od zavidnog i umisljenog politicara….

  10. U paralelnom univerzumu, na terasi kule Beograda na vodi, Vučić otvara šampanjac. Kumovi, burazeri i ortaci u delirijumu. Đuka ljubi šefa i viče “volim te više od oca, više od majke i više od dece“. Orlić čekićim po glavi smiruje Atlagića i kaže mu da nije u pitanju sednica parlamenta već partijska žurka te da ne kenja, Vulin otvara vrata na ulazu u kulu a Gašić proverava akreditacije gostiju koji nadiru na proslavu. Stižu i koalicioni partneri. Palma nosi vola na ražnju, Ivica ozvučenje, Vučićević, Marić i Mitrović snimaju mobilnim priloge za večerašnje emisije. U isto vreme, na drugoj strani Beograda, čuje se tup, tup, tup ….. to Zorana, Basta, Šolmaz i Stanislava Pak udaraju glavama u beton i pitaju se gde im je bila pamet.

  11. Па шта то би?Почела позиција да се изува пре реке.Вучић виче пиће!

  12. Podrska za Aleksica! Vuk Jeremic bi trebalo da se skloni sa politicke scene.

  13. Budalastih li komentara! Pa Aleksic je tako minoran lik bez politickih referenci- sta on moze da uradi? Sta u politickom smislu stoji iza njega? Nista! Kako neko normalan moze da pomisli da bi mali Mikica mogao biti predsednik ma čega? Pobogu…

  14. Може ли неко да ми ОБЈАСНИ, у чијем ИНТЕРЕСУ је ова смена? Све је јасно ако се прочита да је новоизабраног ПОДРЖАО ЂУКА…. Људи, дозовите се памети!!!!! Питам се само, колико је КОШТАО ТРАНСФЕР??????

  15. Vrati te li to staro Koštunicino jezgro, bićete daleko ispod cenzusa. Izgleda da to hoće predsednik NS.

  16. Pa ta Sandra da nesto valja stitila bi Srbe u hrvatskoj nebi pobegla i sad kao da ce stiti Srbe na KiM

  17. Kada slušam hvalospeve o Aleksiću šokiran se. Jeremić je gospodin čovek a ovaj koga želite je jedan lažov polupismeni.

  18. Dobar momak, na pravom mestu.
    N.S. je majstorski zabila sebi autogo.

  19. Vuk Jeremić je nula. Aleksić je pravi čovek za Srbiju. Jeremić radi za Vučića.

  20. Ostadoše ovi na vlasti i dalje. Od ovakve opozicije, nema promena niti boljitka za narod. Što kažu, landara pišora. Na žalost.

  21. Vuk i Điloš bre sarađuju sa Muslimen, kome to nije jasno? A Aleksić je biser,realnost, borac u Srbiji za pravdu! Do pobede imaš miki kapaciteta100%!

  22. Treba se setiti ko je sve otišao iz NS zbog Jeremića i sve će biti jasno.Alrksić je mnogo bolji.

  23. Potvrda da u Srbiji nema pokreta ni partije a da nije pod juresdikcijom Kosa. Prevara od devedesete, kada su navodno formirane političke partije i pokreti i uveden višepartijski sistem, traje dan danas. Zato nema promene političkog i ekonomskog sistema. BRISEL, VAŠINGTON, MOSKA I LONDON TO DOBRO ZNAJU, ALI POPUT ŠORAVE SA STANICUU, ĆUTE I NASLADJUJU SE OVOJ POŠATI.

  24. Očigledno je da Aleksić ima najveću podršku naroda i svi dobronamerni za smenu režima treba da ga podrže jer trenutno samo on može da ugrozi aktuelnu vlast.

  25. Šta je Aleksić mislio da će Jeremić da napravi većinu za Aleksića,smešan je

  26. Ne znam, ljudi, ali meni ovaj čovek nikad nije pasovao uz ovu stranku.

  27. Dobro je, bolje sad nego posle izbora. Desilo bi se da na vlast koja mu je toliko mila zasedne Jeremić a narod mislio da je glasao za Aleksića. Evo videsmo Jeremićev podmukao potez, sad razlaz i svako u svoj ćošak pa da se vidimo na izborima?

  28. Polako ljudi, ne budimo roBOTovi… Kvalitetan covek poput Mikija, ne mora da brine za buducnost. Hocete da mu pomognete? Izlazite na proteste. On je na svakom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.