Oglasio se ruski ambasador o obnavljanju kuće Džafera Deve

Ostavite komentar


  1. Pa što se bunite Vaša ekselencijo Ambasadore….pa vi ste mnogo tome doprineli. Vaše albanske konekcije su odlične, ne videh da ste ih iskoristili pomažući poziciji Srbije…osim u UN. Što je isto značajno ali nedovoljno da bi se išta pomaklo s mrtve tačke, baš kako vama i odgovara. Niti niste nas prisvojili, niti biste ozbiljnije pomogli a stabilniju i uspešniju Srbiju ne biste nikako želeli.

  2. Ja predlazem kompromis. Albanci pred obnovljenu kucu Dzafera Deve treba da nabave originalnu skulpturu Draze Mihajlovica i stave je ispred renoviranog objekta. Jednu takvu skulpturu nije tesko naci i ima ih na pretek po Srbiji. Svi ce biti sretni i zadovoljni i sve lepo po nacionalnom kljucu.

  3. Čime se oni zanimaju danas u 2024. Nedo bog da te Rus hrani brani što dalje daleko im lepa kuća ovo je ortodoksni špijun kaki ambasador vidi se po njušci

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.