Oglasio se Vučić povodom smrti Bore Đorđevića

Ostavite komentar


  1. Da, da, … baš Gospodaru je posvećena pesma ‘Pogledaj dom svoj anđele’, … posebno deo ‘SVIMA SU STAVILI AMOVE, SEBI SAGRADILI HRAMOVE…’, odnosi se na njegovu svitu, braću, kumove … sve mlade lidere i nove bogataše …

  2. Jako su mi zanimljivi komentari na ovu vest na rezimskim portalima, tipa: „Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio se od Bora Čorbe, ističući da je otišao pravi velikan.“ pa „Vučić je uvek tu u teškim vremenima da se seti onih koji su ostavili traga i medju prvima izrazi saučešce“, „Vučić ceni svakoga.“ itd. Veca vest je da je Vucic izjavio saucesce nego da je Bora preminuo.

  3. Zašto da se ne oprosti… dali je možda zabranjeno???Šta…kao samo vi imate prava da se oprostite!!!Ovo što ste napisali…govori o vašim sitnim dušama a ne o Vučiću!Vučić kao Vučić, u ovom slučaju me ne zanima!Dokaz vaše ne pristojnosti prevazilazi zdrav razum!

  4. Nikola, poslednjom rečenicom si sve uprskao!Meni apsolutno ne smeta Vučićeva izjava saučešća!Na kraju krajeva…on je predsednik …on i treba da je prvi koji će to uraditi! Iskreno,da nije to uradio…bila bi sramota,pa valjda je Bora zaslužio tako nešto,i ne samo Bora već i drugi koji su ostavili traga za sve generacije!Setite se,kada je u Hrvatskoj umro Oliver Dragojević…kako se država ponela prema svom pevaču,e tako se to radi.Mi smo u svakoj situaciji takvi da pronalazimo mane i ponidaštavamo sve ono što vredi!

  5. Bora je legenda i često je, na fin način, kritikovao vlast. Ne verujem da Oskar mnogo žali za Borom. To je više da mu se ime nadje u medijima.

  6. Bora se lečio i umro u Ljubljani, zato što je vlast na čelu sa Vučićem uništila sve, pa i srpsku medicinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.