Oglasio se Željko Mitrović povodom spota o Oliveru Ivanoviću i nastavka rijaliti programa

Ostavite komentar


  1. Nesrećan slučaj njegovog sina je isto tako nesretno zastareo u delu za udaljavanje s mesta nesreće. Kako je državi to uspelo i koliko je to koštalo oca predmetnog sina? Zna li neko?

  2. Takvih nesreća je bilo na hiljade a samo se o ovoj govori. Nije fer???? Setimo se, njegov sin je vozeći džip mnogo mnogo brže od zakonom dozvoljene u naselju, na pešačkom prelazu (bilo je crveno za pešake) usmrtio devojčicu odbacivši je skoro 30 metara i pobegao ne zaustavljajuci se da ukaže pomoć. Nije fer zato što je za to od pravosudja za kaznu dobio nanogicu a tata se žalio da je to prestrogo! Zakon propisuje maksimalnu brzinu u naselju (gde se mogu očekivati pešaci na kolovozu) na 50km/h zato što pri toj brzini pešaci ogromnom većinom prežive a pri 80km/h, nauka kaže, svi poginu. Sin je vozio brže od 80km/h i pobegao. Da li govorimo o nečijoj savesti? Ne tate i sina već onih od kojih narod očekuje pravdu.

  3. Gazda Željko kaže da nije „fer“ da se na protestu protiv nasilja pominje ubistvo mlade devojke na pešačkom prelazu, koje je počinio njegov sin i odležao u kućnom pritvoru. Pa taj užas treba da se pominje svakog dana, dok je sveta i veka. To bi bila pravda za žrtvu, tako da reč fer ovde zvuči farsično. Još jedna bačena rukavica u lice čestitim gradjanima.

  4. I ti si deo sramote koja pripada vladajucoj stranci. Mogao je Vucevic i tebi,kao Sandri Bozic da dodeli repliku maca.

  5. Žeks turi kapi za oči i ponovo nas prebroj na realnom snimku. I smanji spin ko tvoj šef.

  6. Nama treba nulta tolerancija na sve podstrekače nasilja. Treba oduzeti nacionalnu frekvenciju Pinku i Hepiju i zakonom kažnjavati promotere nasilja i veličanje nasilnika

  7. Koje je Telekom posle isplanirao.Veća isplata od uplate a ti Narode podržavaju pljačku javnih.preduzeća.Sledeći rijaliti Zabela,,elite,,voditelji dve Kaure i sudija.

  8. Sram te bilo Mitrovicu ,jedng zivota od 17 god.nema ,a tvoj sin nanogicu nekoliko meseci.Stidi se bre.

  9. gosp.Aleksica, Lazovica, J( Jovanović ne zasluzuje pitanje kao i ovi iz DS, DS koji čine većinu u Skupstini I Vladi) sta ce da urade posle oduzimanja nac fr Pinku?.
    Lustraciju, Odgovornost I sve po zakonu NE POMINJU?.
    Zarobljeni imamo TROJKU iz 90 na vlasti i koferce već 30 g?
    A tek sta ce biti sa vlasnicima imovine gradjana I države Srbije , počev od Jugoksporta , bioskopa, vila , MT, FAM, Sintelona, Simpa , Arilje, Kragujevac pa sve do Djevdjelije preko Kopaonika, Zlatibor, banja ???
    A tek imovine po EU, zoraninog stana u Londonupa redom?
    E, narode ostaje ti vraćanje dugova i motanje kablova sa novim vlasnicima vasih života i budućnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.