Oglasio se zvaničnik NATO posle sastanka sa Vučićem, saopštio šta Alijansa očekuje

  1. А где је пуна одговорност за насилни акт 1999 -те?

  2. Niste obezbedili siguran život za Srbe na Kosovu koji su meta progona.
    Samim tim niste nikakva „mirovna misija“ nego OKUPACIONA SILA, koja je okupirala deo teritorije Srbije po međunarodnom pravu.

  3. Svi koji su mu zakleti neprijatelji i za koje je rekao da neće da ih sluša, Kosovo, Njemačka, SAD, NATO, zadovoljni njegovom poslušnošću.

  4. A da li je predsednik pitao uvaženog gosta iz Amerike zbog čega su Ameri organizovali sve aktivnosti oko litijuma da bi destabilizovali i uništili Srbiju i sprečili njen napredak, jer čini mi se, da je tako skoro izjavio

  5. Ponosni ste na svoje uspehe na Kosmetu? Ponosni ste na spaljivanje crkava i manastira? Ponosni ste na ubistva i proterivanja Srba? Ponosni ste na otimanje i uzurpaciju srpske imovine. Ponosni ste što se Srbi u pojedinim enklavama zatvaraju u svoje kuće sa prvim mrakom i i dalje se osećaju nebezbedno? Pa bravo za vas! Mada nije čudno, a čime bi takav zločinački savez realno i mogao da se ponosi? Libijom, Avganistanom, Sirijom, Irakom,….?

  6. Bez brige! Naš „vrhovni komandant“ je predao kosovskoj strani sve što se tražilo (pasoši, lične karte, vozačke dozvole, registarske oznake, Gazivode, dinar, međunarodni pozivni broj, sudstvo, policiju, predsednike opština na severu,…) pa će i ovo što ste mu izdiktirali danas! On se u poslednje vreme uopšte ne oglašava o tim temama na KiM kao da naš narod tamo uošte ne postoji! Vođa se više bavi odbranom interesa Rio Tinta i Nemačke nego interesima svog naroda na KiM. Biće vam rešeno!

  7. „НАТО је поносан“ , изјави овај трећи секретар првог помоћника нечег ,и белосветски шетач машни, усред Београда ! Српским понижењима нема краја, у режији „Мерлина од Чепуљића“!

  8. Samo napred, braćo Srbi, samo napred…. navijajte još silnije, bolje protiv Majke Rusije, samo napred, navijajte i još dublje se poklonite demonima koji vas odvajkada uništavaju na sve moguće načine. A Kosovo? Pa Kosovo smo mi Srbi — najveci komunisti i titoisti decenijama prodavali, sa Albancima (sa Kosovom) trgovali, šurovali, dilovali, izdavali ga i odricali ga se na sve moguće načine, svesno i planski. Kosovo je onoga koga ima vecma na njemu, zahvaljujući vama samima, braćo Srbi. Kosovo je šuptarsko, sviđalo vam se to ili ne.

  9. Licemeri sve su oni već dogovorili srbima šargarepa šiptarima štap kao i uvek!

  10. Нисмо кокошке па да памтимо само од јутра до мрака.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.