Ognjen Gogić: Kurti se Srbima obraća na srpskom, nakon što je Samoopredeljenje Sever Kosova predstavilo kao plen

Ostavite komentar


  1. Ovo je već treći put tokom proteklih nekoliko meseci da se Kurti kosovskim Srbima obraća video porukom na srpskom. Kada bi se to posmatralo izolovano, ovaj čin bi se mogao smatrati gestom dobre volje koji može da doprinese izgradnji poverenja među zajednicama na Kosovu. Nema sta da se kurti obrati narodu niti ima to pravo osim sto provocira kurti ne vazi za srbiju i za narod nista kosovo i metohija je srbija narod jesu u svojoj sopstvenoj zemlji u srbiji za nas i sav taj narod vazi predsednik vucic svega i jeste illegalno i kosovo i sam kurti sto se ne vazi izgradnje poverenja uz taj narod nikada nece imati cine svaki zlocin narodu i zeli poverenja sto nije i nisu zasluzili !!!

  2. Vučić dobio ravnopravnog partnera u partiji šaha.
    Ili je ovo Kurtijeva partija?
    Broje se pešaci…

  3. za narod na kosovo i metohiju kurti ne vazi nista kosovo i metohija je srbija narod jesu u svojoj sopstvenoj zemlji u srbiji za nas i sav taj narod vazi predsednik vucic svega i jeste illegalno i kosovo i sam kurti sto se ne vazi izgradnje poverenja uz taj narod nikada nece imati cine svaki zlocin narodu i zeli poverenja sto nije i nisu zasluzili !!!

  4. Naime, Kurti dolazi iz Pokreta Samoopredeljenje koje ne samo da je odbacivalo briselski dijalog i sporazume koji su iz njega proizašli, poput dogovora o Zajednici srpskih opština, već i sam Ahtisarijev plan na kom se temelji Ustav Kosova, ocenjuje za Danas politikolog Ognjen Gogić, upitan za spot kosovskog premijera u kom se na srpskom obraća Srbima sa Severa KiM. Odbaci dijalog lazima i silama svega prekrsili treba da znaju i znaju da je kosovo u svojoj sopstvenoj zemlji u srbiji ZSO je obaveza sto treba formira to se nemoze vekovima izbeci to treba srbija da resi sa UN 1244 nema tu sta kurti da se pita kosovo jeste srbija svega lazu zlo i sile cine svega prekrsili i krse i silom lazima izbegavaju svega to je bilo dosta kosovo je srbija i srbija treba da radi i zavrsi sa UN dosta je bilo svega na silni lazni illegalni nacin to se nemoze vise dozvoliti preterali su u svemu dosta je bilo !!!

  5. Niko nema pravo da sami sebe daju to pravo prednost da oni imaju pravo u srpskoj zemlji da rade sta god zele i da na illegalni nacin svega rade i u svemu prekrsenog da stvaraju illegalnog kosova to pravo niko nema niti su imali nemaju ni danas niti se sta vazi niti se prizna kosovo i metohija je vekovna priznata zemlja srbije sa zlom silom lazima nepravdom se nista tudje ne otima i svoje se nista ne da kosovo je srbija !!!

  6. Svega je illegalno u svemu sto jesu i damas sto rade je illegalno svega je kompletno prekrseno to pravo nemaju da silom lazima rade u tudjoj zemlji sta god zele gde to ima da oni sami odlucuju u tudjoj zemlji !!!

  7. Da li moze neko da prevede ove komentare. Da li je ovo novi srpski jezik ili je jezik i pisanje nepismenih? Hvala

  8. Kosovo je drzava i ima pravo da sprovodi zakon po celoj teritoriju ,to je zavrseno posto i medjunarodna zajednica to je prihvatila.
    Sve drugo je pricam ti pricu,

  9. Saro, kao i obicno najglasnije su budale, neobrazovsni, polupismeni. Osoba potpisana sa JA u toj je grupi. Kako ima OBJAVLJEIH 5 dugih, polupismenih i priglupih komentara, jasno je da ih ne razumete. Zati i sumnjam u objavljivanje mog komentara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.