Ogromni dugovi javnih komunalnih preduzeća mogu da “potope” Grad Niš

U Nišu podržana 12. slobodna zona

Ostavite komentar


  1. I naravno, nigde pametnijeg, boljeg i postenijeg coveka u Nisu nego Bane Jovanovic. E, to je problem Srbije, sto kako god da se okrenes bulja ti je pozadi. Da nije bilo likova poput tog Baneta ova bagra koja trenutno vlada nikada ne bi omirisala vlast u Srbiji. I sad on prica pricu zbog koje je i sam pao. Strasno i smesno. Nikada mi iz govana necemo da se izvucemo.

    1. U redu, Bane je daleko od uzora. Međutim ti „E jes’ Srbija puna retard“ diskreditujuci Baneta činiš to da njemu ne treba verovati, to što priča valjda nije tačno? Onda si objektivno u ulozi SNS bota.

      1. a ti koji si protiv istine jesi bot, samo ne SNS bot. Bane i slični iz opozicione ekipe su razlog što ne možete ni stotinak nišlija da okupite. Dosta nam je uvaljivanja priče o podršci manjem zlu, jer zlo je zlo, a za znak jednakosti između vas i njih i te kako ste se potrudili da stavite između 2008. i 2012.godine.

        1. Protiv koje istine? Tema je dugovi javnih preduzeća? Sa to tezom o „zlu“ u odnosu na moj komentar promašio si temu. Mnogo si uspaljen.

  2. budzet je vec potpoljen , ali sada je na REANIMACIJI ! kako ? tako sto drzava uzima kredite za Autoputeve od recimo 1 000 000 000 dolara , zatim nalazi kompanije iz Kragujevca ,Nisa, da grade te puteve , normalno je da te Kompanije dobijaju sredstva koja se uplacuju u sediste firme , Opstine tako dobijaju dodatna sredstva . # Problem nastupa kada dodje vreme da se sprovodi otplata tkredita uzetih za autoputeve , Jedostavno ti autoputevi ne generisu nikakv profit , da je napravljena fabrika bilo koje vrste moglo bi da se razmatra kolika ce biti dobit ,ali ovo sa putevema je cist kolaps i REAMNIMACIJA .@ Moralo je da se ide obrnuto PRVO Fabrike pa iz dobiti kompanija da se grade putevi , medjutim ovde se ide obrnuto putanjom manjeg otpora , jer je mnogo lepo kada uzmes kredit od 800 miliona eura m,nadjes svoje drugove i das im da kaju zemlju imas prostora da umesto 22 miliona eura naplatis 56 eura sto je premija za politicke strukture ,,EASY CASH ,,to sto posle nastupa kolaps kada privreda treba da otplacuje te astronomske kredite ,logicno nije privatni problem 12 politicara u Srbiji ,pa nije privatni problem cak ni poslanika svih njih 250 , zavrse mandat i odu .a posle Narod neka placa iz poreza za auto put ,umesto da ima zdravstvenu negu ili penzije . Garantujem da ce uskoro Penzini Fond da bankrotira i da ce penije biti linearne oko 75 eura . to garantujem ! jer ova privreda nemoze da isplacuje 2 500 000 penzija sa ovakvom strukturom pus da sprovodi otplatu kredita za autoputeve i spolnje dugove ,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.