„Oko te teme nikakvog kompromisa neće biti“: Sagovornici Danasa o izjavi zvaničnika Stejt departmenta da podržava realizaciju projekta “Jadar”

Ostavite komentar


  1. САД су окупатори Србије, па после бомбардовања хоће и земљу до краја да нам разоре, људи , пружимо НАЦИОНАЛНИ ОТПОР ОКУПАТОРУ !

  2. Ja da se pitam dao bih rudnik dzabe Kinezima i oni bi celu autoindustriju napravili u Srbiji. Ugasili bi Nemacku i Francusku a samim tim i Ameriku jer su ovi po EU samo pioni fasista i neokolonijalista i robovlasnika iz Amerike.

  3. Kako bih mu rekla sta da jede.Nek mu iskopaju mozak i svim takvim ako ga imaju.Sto sam besna.

  4. Narod je potrosna roba za Zapad i oni se tako i obracaju nasoj javnosti. Srbi su tu da se zrtvuju za litijum da bi pomogli oporavku zapadne industrije koja je u recesiji rece ministar Momirovic na TV. Zna on dobro o cemu prica…..ili ne zna ko ce ga znati. Sve sami salabajzeri u vladi….valjda se tako kaze.

  5. „Pajat je i ranije skazivao svoje simpatije prema kompaniji Rio Tinto“, ovako se na diplomatski način kaže da je neko korumpiran.

  6. hahahahahahaa,kakvi prevaranti kao da smo divlje pleme ili magraci pa nista ne vidimo i ne razumemo mars iz Srbije

  7. Protesti protiv litijuma ustvari odgovaraju Vučiću jer tako diže sebi cenu u svetu. Obustaviće ponovo projekat Jadar kao na pritisak javnosti samo da bi ga posle ponovo aktivirao kad proceni da mu je cena odgovarajuća. Kakav je to manipulator i prodavac magle.

  8. Ljudi, oni su Srbiju već davno prezadužili i sad to mora da se vrati. Ili ćete kopati litijum ili će vam dovesti nekog ko će ga kopati. 77 dana je sasvim dovoljno vremena da vas dobro ubede.

  9. Tačno, nema kompromisa – nećete kopati. Ni vi ni Kinezi ni kikirezi ni Liliputanci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.