Okršaj Ane Brnabić i Miloša Jovanovića: Kako će lider Novog DSS vratiti francuski pasoš 1Printskrin Instagram Miloš Jovanovic

U medijsko-političkom okršaju sa Anom Brnabić, premijerkom i poverenicom Srpske napredne stranke za Beograd,  Miloš Jovanović, predsednik Novog DSS-a, poručio je i da bi vratio francuski pasoš, ali pod jednim uslovom.

Jovanović je na svom nalogu na mreži Instagram, obučen u duksericu sa mapom Srbije, koja uključuje i Kosovo, u bojama državne zastave i sa napisom preko „Nema predaje“, držeći tabloid Informer, rekao da je to njegova kratka poruka za javnost, ali pre svega za funkcionere SNS.

„Velikosrpski patriotski list Informer, koji inače izlazi na latinici, kaže “čik ako smem da vratim francuski pasoš”.

Lično ću odneti Aleksandru Vučiću na Andrićev venac, pod jednim uslovom: vraćam pasoš, ali pre toga mora da odbije francusko- nemački predlog sporazuma.

Nadam se gospodine Vučiću, da se vidimo ubrzo“, izgovorio je Jovanović u video poruci.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милош Јовановић (@milosnovidss)

Prethodno je Ana Brnabić, u pedesetominutnom gostovanju na TV Pink, između ostalog, rekla da su „najveći kritičari predsednika Vučića dok su bili na vlasti davali i ono što se od njih nije tražilo“.

„Ako pričamo, recimo, o francuskom državljaninu Milošu Jovanoviću, koji je rekao potpisaće, jer svi znamo da je predsednik Vučić izdajnik, to govori neko ko ima rezervnu državu, francuski pasoš i državljanstvo. Ili Zdravko Ponoš koji ima hrvatski pasoš“, rekla je Brnabić.

Brnabić je dodala da je isti Jovanović posle Brisela, kako je rekla, kazao da on nikada nije rekao da će predsednik Vučić nešto potpisati.

„Nećemo čuti izvinjenje za to, ali mi ćemo nastaviti da se borimo za Srbiju. Sigurna sam da će predsednik Vučić državničkom mudrosti i umećem, zahvaljujući kojoj danas imamo Zajednicu srpskih opština oko koje se lome koplja, a koje je on postavio još 2013. godine kao temu, kada niko nije video važnost toga, moći da sačuva mir i stabilnost i da nastavimo sa privlačenjem investicija“, rekla je Brnabić, a prenela SNS na svom Tviter nalogu.

Tokom gostovanja Ane Brnabić na TV Pink, dok je govorila o lideru Novog DSS, na ekranu je prikazivan snimak sa tribine desnog bloka u Zrenjaninu, koji je na Instagramu ranije objavio Jovanović, paralelno sa snimcima rušenja crkvi i manastira. od 17. marta 2004. tokom Pogroma na Kosovu.

 

Okršaj Ane Brnabić i Miloša Jovanovića: Kako će lider Novog DSS vratiti francuski pasoš 2
Printsrkin TV Pink

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милош Јовановић (@milosnovidss)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari