Okršaj u Utisku nedelje između Dragana Đilasa i Boška Obradovića

Ostavite komentar


  1. Samo neka se njih dvojica raspravljaju, obojica su pod utiskom uspešne politike Aleksandra Vučića.

  2. Smejurija! I onda će ljudi ovoliko suprotstavljenih stavova opet jednog dana pred neke izbore formirati već neku koaliciju i očekivaće da ih neko shvati ozbiljno.

  3. Dobro da je bio Bosko! Politika mu je „mi nismo bili na vlasti,glasajte da i mi pokusamo“. Nema politiku i nema viziju buducnosti. Djilas realan lik

  4. Kako god, gradjanska opcija u Srbiji ne može na izborima da dobije više od 30% glasova. Stranke i pokreti tog spektra se u stvari bore izmedju sebe u okviru tog procenta. Sa druge strane su Vučić sa SNS i stranke tzv desnice ( ne u,, klasnom“ već,, nacionalnom“ smislu) i tu je Vučić nepobediv. Zaključak se nameće i predsednik i posle večerašnje emisije i sukoba Djilasa i Obradovića može da bude miran i prezadovoljan.

  5. mi možemo da se trudimo koliko hočemo ali u e u nikada nećemo ući kao i turska koja je 20 g. kandidat

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.