Srpski pokreti sa KiM najavili okrugli sto, pozvana i opozicija

Ostavite komentar


  1. SNV Kosova i Metohije saopštilo je danas da, pokreta i udrženja u Srbiji, za 28. septembar zakazuje okrugli sto na temu „Nova strategija u borbi za opstanak i ostanak Srba na Kosovu i Metohiji“
    Komentar: Ne treba nikakve borbe, samo ostanite tu, ukjucite se u rad i funkciju institucija Kosova i to je sve sto treba za „opstanak i ostanak Srba na Kosovo“. Okanite se coravog posla takozvane strategija u borbi za opstanak i ostanak Srba na Kosovu.

  2. Ovaj sto se potpisuje kao Dani Kovac je tu da truje, laze, manipulise, vara, subverziono deluje kao placenik na svaki text o siptarskim teroristima. Sa teroristima se ne pregovara a jis manje saradjuje. Teroristi zavrse brzo i tragicno.

  3. Ti koj komentarises meni si jadnik otrujen velikosrbske ortodoksizmom koja radi sve da srbsko bude u najuzim granicama, to jest u tzb Beogradski pasaluk jer sa ovakvim njuskama nece ni sandjaklije sa sandjaka, ni albanci sa Preshevske doline a ni madjari i Rumuni sa Vojvodine. Ovakve njuske su ocistili hrvatsku od Srba, i su na put da ociste Kosovo od srba…tuzno…

Ostavite komentar


Politika

Igor Novaković otkriva šta će buduća komesarka Kaja Kalas zahtevati od Srbije 10

Igor Novaković otkriva šta će buduća komesarka Kaja Kalas zahtevati od Srbije

Direktor istraživanja Centra za međunarodne i bezbednosne poslove (ISAC fond) Igor Novaković izjavio je danas FoNetu da je u prvoj polovini ove godine usaglašenost Srbije sa deklaracijama Evropske unije iznosila 47 odsto i ocenio da će izborom Kaje Kalas za visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost ta oblast biti jače potencirana.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.