“Mirdita, dobar dan” pod opsadom policije

“Mirdita, dobar dan” pod opsadom policije

Ostavite komentar


  1. Znaci siptari i teroristi su mladi umetnici koji su dosli u sred begorada da pokusaju da naprave neki suzivot sa ljudima ovde. Pa da kosovo kojim slucajem nije nezavisno ovo bi bili gradajani srbije. Eto koliko slina kao sto je seselj vrednuje ljudski zivot u odnosu na sopstvene politicke poene. Razleteo se u poslednje vreme sa svojom grupom pobesnelih pasa i radi ono u cemu je bio i ostao najbolji: da huska ljude da se medjusobno mrze i ubijaju dok on pravi politicku karijeru i zaradjuje pare. Dobro su Sloba i DB izabrali kad su njega uzeli za predsednika SRS.

    1. E pa ti mladi umetnici neka odu do Srpskih grobalja, da ih oćiste i poprave. Samo to, pa da kažemo da žele suživot. Ovako sve je farsa uz pomoć domaćih promotera nezavisnoszi Kometa.

    2. Pitam ove koji lupaju minuse, znači da ne treba da odu do grobalja i da ih očiste, ili ste protiv suživota ili mislite da nema farse u svemu ovome.

  2. Može da priča ko šta hoće ali je Šešelj potvrdio da je najposlušniji sluga svake vlasti. Naravno, uz njega složno stupaju svi pripadnici „paranormalnih“ organizacija i udruženja (neke se nazivaju i političkim strankama). Cela „predstava“ (sa obe strane, i na Kosovu je organizovan sličan odijum …) je organizovana da se obični ljude (ponovo) spreče da saznaju istinu i počnu da razmišljaju svojom glavom. Dokle god se širokim masama nameće jednoumlje dotle je svaka (kriminogena) vlast stabilna i dugovečna (i tako se stvara začarani krug diktatute) …

  3. Kakav veliki uspeh „putujuceg klovna“! Opet je ostvaro svoj cilj i dobio medijsku paznju! Umesto da vidimo i cujemo te poruke mladih ljudi sa Kosova mi slusamo i gledamo ovog „izvodjaca prljavih radova“ svake vlasti! Sramota! Bedno je ziveti u zemlji u kojoj se kordoni policije izvode da brane umetnost od trulih radikala!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.