Olaf Šolc stiže u Beograd da sa Vučićem dogovara iskopavanje litijuma: Kakav doček mu sprema opozicija?

Ostavite komentar


  1. Što ne dobiše na Kozari,Neretvi,Sutjesci , Sremskom frontu oružjem, to dobiše fašisti potpisom ove vlasti.

  2. Šta da rade ? Stoje mirno i čekaju šefa,ionako su digli ruke od ove opozicije,tu su deceniju i nešto a nema ništa od promene vlasti. Namera SNS je možda i bila Autokratija Vučića za života da vlada,ali opozicija je u ogromnoj meri to pomogla,nesposobni.

  3. Za Nemce: Nismo zaboravili I i II svetski rat, i vašu „brigu“ o Srbima, i uopšte Slovenima.
    Što kod vas ne rudarite litijum ?
    Nećete, lakše je zatrovati Srbe i Srbiju. A našli ste izdajicu koji će vam u tome pomoći.

  4. Opozicija?
    Ne dajite im pažnju. Vreme je da se najfanatičniji evroljupci otrezne. Evropa nam je namenila ulogu crne rupe, a na vlast ovde instalira one koji će donošenjem pogodnih propisa sve izvesti.

  5. Ono što je Hitler zamislio za slovenske zemlje,da budu njegove sluge i najniže rangirana radna snaga,sada se to uz pomoć ove vlasti ostvaruje.

  6. Mislim da bi trebalo masovno izaći i stope po kakvim hodi gospodin Šolc posuti cvećem, po mogućstvu laticama crvenih ruža – na radost i za dobrodošlicu. Ako su već Hrvati dobro prošli sa tom forom zašto ne bi i mi? Za organizaciju svečanog dočeka zadužiti Vesića koji je 06.04.2020. u doba karantina zbog korone ceo Beograd tako predano okitio u boje nemačke zastave.

  7. Strasno sta nam radi od drzave ovaj psihopata , da li ovo namerno sve radi protiv naroda i drzave, ljudi opametite se

  8. Frau Merkel i Solc uz pomoc domacih izdajnika uspece ono sto Hitler nije uspeo,da porobe Srbiju.

  9. Šta imadoše da kažu Radomir Lazović i Biljana Stojković rekoše.
    A sada ja da kažem šta imam:
    1. Ja insistiram da su mi prava (i odgovornost) ista kao i ovo dvoje (Radomir Lazović i Biljana Stojković), kao i njima sličnih koji talasaju Srbijom (kao borci za ekologiju, a razumeju se u ekologiju + ukupan društveni i ekonomski razvoj ko Marica).
    2. Prema tome, ne može da nikakva odluka pada a da se i ja ne pitam.
    3. Za razliku od ovo dvoje ja se razumem kako se dolazi do odluke da/ne za velike industrijske investicione projekte, a to nije uradjeno za projekat Rio Tinta.
    4. Neka se dotični ne igraju zamislima da naprave skandal Olafu Šolcu, a što od ovakvih nije iskuljučeno. Srbija ima blizu hiljadu Nemačkih fabrika u kojima radi blizu 100.000 radnika. Onaj ko ovo ne ume da poštuje i da doprinosi da se ovo stanje nadogradjuje taj je mnogo zabrljao i skrenuo u životu. Samoubistvo sa umišljajem.
    5. Prema tome, pustite nadležne da razmotro jadarit. Videćemo šta tu treba raditi.

    PS: Citiram skup neverovatnih gluposti izrečenih u tekstu ovog članka:
    „… zemlju pretvorio u ruinu, zemlju jeftine radne snage, neobrazovanog i siromašnog stanovništva, izloženog rasprodaji svega što smo nekada posedovali. …“
    Zamislite, i ovo izreče profesor Univerziteta u Beogradu.

  10. Istorija se ponavlja. Vlada sa nemcima potpiše sporazum a narod se buni. Nadam se samo da Nemačka neće 6. aprila da pošalje odgovor :-).

  11. Čuj opozicija. Davno je neko rekao “ između nato mafije [vlasti ] i nato ustaša [opozicije] ovaj narod nema sta da traži.“

  12. Litijum treba i Zapadu i Rusima. Vucic se opredelio za Zapad. Ovo je nasa zrtva pobedi demokratskog sveta. Neutralna danas moze biti samo Kina koja je garant da nece biti atomskog rata. Nasa opozicija je delom sacuvala cast jer nije saradjivala sa AV. Nazalost, nedovoljno u vremenu kad demokratija nije prioritet u svetu vec pobeda nad Putinom.

  13. Srbija jeste deo EU, zahvaljujući SNS kamarili. Srbija je KOLONIJA EU i KINE. Tržni centri prodaju stranu robu, rudnike pljčkaju stance, naši najamna radna snaga radi za strance koji dobijaju subvencije (narodni novac) od naših korumpiranih krimosa-izdajnika….. Izgleda da bolje i ne zaslužujemo, I onako nas uskoro neće ni biti.

  14. Prvo predsednice da mu se zahvalite i dodelite orden zato sto su pokretaci rezolucije o Srebrenici i posto je i to malo dajte im da kopaju rude i da poslusno slusate sta traze dalje. To sta se desava na KiM nije bitno kaoi ubistvo policajca od strane siptara.

  15. Danke Deutcshland… uvežbavaju Srbi prognani u Maticu Srbiju, I naravno “patrioti” antiprotovni Z….Zapadu…??
    Nacija za Oskara gluposti…!!!
    Al eto kriv Tita…!!

  16. Ovaj što kaže da i on glasa sve je rekao.Em se vidi da je okoreli botovac,a drugo da sigurno ne voli Srbiju.Možda je i on došljak kao i njegov idol.

  17. Neka Aleksandar Vucic ponudi Solcu sve ono sto je zaradio bez i jednog dana staza a ono sto je i nase neka se ne drzne da nudi.

  18. Opozicija mu ne sprema nikakav docek, pitanje je kakav mu narod sprema docek ?

  19. Kako je krenulo mi sad preuzimamo ulogu Malija,
    oni jadnici vadili zlato i unistavali svoju zivotnu sredinu a Francuzi se bogatili i ubijali sve „teroriste“ iz Malija koji su bili protiv tog posla. Mi cemo sada da vadimo litijum za potrebe fabrikanata elektricnih automobila iz Nemacke, Francuske i Engleske, unisticemo zivotnu sredinu celog Podrinja i postati rupa za otpad i odlaganje stetnih materija naustrb zivotne sredine i dobrog zdravlja vaskolikog Srpskog naroda. Tako to funkcionise kad jedan covek odlucuje o sudbini celog jednog naroda.

  20. E pa celog života slušam o kojekakvim domaćim izdajnici i stranim plaćenici i baš mi se smučilo.Ali, po prvi put u životu shvatam da na delu nije politička floskula već prava, ozbiljna izdaja države, naroda, nacionalnih interesa i to od strane onih, koje je jedan broj građana birao da ga predstavlja, iako su na vlast došli dokazanom kradom glasova.Izdaja Srbije mora da bude sprečena. Narode probudi se.Otimaju nam zemlju, vazduh,vodu,hranu.Nece mali Vučići, Vučićević, Veliki,Dačić ostati da se truju u Srbiji.Za njih su obezbeđene gomile naših para i luksuzne destinacije.Narode, stiže Nemac, po ko zna koji put, ali sada neće masovno da strelja, nego će masovno da truje.Narode, podigni se na ustanak.Kolubarska bitka 2

  21. Ukoliko ovo prodje samo u izjavama i bez organizirane borbe, zbogom Srbija i srpski narod.
    Citava tragedija ima samo jednu dobru stranu; konacno se pokazao pravi izdajica i mrzitelj Srba – zato i jesmo u takovom stanju, kao sto smo.

  22. Iskren da budem i za bolje niste, dragi građani Srbije. Dokle god je vama važniji pravoslavac iz Banjaluke ili Moskve od komšije ateiste ili muslimana e dotle ćete ovako da prolazite. Pa kad sve pukne birajte kod koga ćete: kod braće u Republiku Srpsku ili u Rusiju.

  23. @Bole. 18. jul 2024. u 12.41
    Nažalost tačno.Ali uvek su drugi krivi.

  24. Rasprodaja ostatka Srbije u toku. Petu tačku sa kineske table AV ubrzano ispunjava. Veleizdaja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.