Potvrđeno iz Berlina: Šolc stiže u Srbiju 19. jula, potpisuje memorandum o održivim sirovinama

Ostavite komentar


  1. Šreder, Merkelova pa sada Šolc, Vučićevi mentori.
    Jedino ne znam na koji način ga politički drže u šaci.

  2. Beograđani, braćo Srbi, braćo Vlasi, braćo Bošnjaci, braćo Vlasi, braćo Slovaci, Rusini, Mađari i Bugari, braćo Crnogorci, Albanci i Goranci,
    Ako u vama ima i jedne kapi pradedova i očeva koji su se borili na Ceru, prošli albansku golgotu, probijali solunski front, borili se protiv okupatora u drugom ratu, gradili nesrećnu Jugoslaviju, rokali se za ove ili one devedesetih godina, dakle ako u vama ima znaka života, ako imate u kući nekoga za koga vredi ispustiti zadnji dah, izađite na ulice Beograda i zaspite Vičića i Šolca pokvarenim jajima i ubuđalim paradajzom, i pokažite da mi Balkanci nismo sića za potkusurivanje. A kada ova govna riotintovska oteramo, onda možemo na miru da nastavimo da se rokamo oko toga ko je pre ameba stigao na ovo rajsko balkansko poluostrvo.

  3. Vrhuška srpske vlasti udružila se sa našim vekovnim neprijateljima.
    I oni su nas bombardovali 1999. godine.
    Kakav „patriotizam“ !

  4. Vučić će svakoga primiti i ako odgovara nama ugovoriti međusobnu saradnju ove dve zemlje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.