Olena Papuga: Prihvatila sam funkciju na poziv Gordane Čomić

Za Danas o imenovanju na mesto državnog sekretara

Ostavite komentar


  1. Ovo je ko kada ženu vrhunskog kriminalca kojikući donosi stotine hiljada Eura pitaju kako ne zna čime jojse muž bavi i odakle toliki novci i raskošan život, a ona kaže: Pravo da cam kažem nikada ga nisam pitala i zaista ne ulazim u njegove poslovne transakcije“
    Idi Olena, idi u manastir.

    1. Valjda očekuje da će Vučić dati širu autonomiju Ruskom Krstiti i veća prava Rusima.

  2. Pa nije Comicka premijer nego Brnaba perjanica Vucica. Dzabe trazite alibi, usli ste u vladu nazadnjaka. Zar je to toliko sramno pa necete da priznate?

  3. Mislim da je ovo još jedan način da se pokaže kako SNS nije sposobna da sa svojim kadrovima sa liste napravi neki smisleni državni aparat,pa skupljaju jude i sa lista koje nisu prešle cenzus

    Mislim da je jedini cilj ove Papuge da zadrži svoje beneficije,i unoviči svoje Rusinsko poreklo, nije ona prva niti poslednja koja koketira sa svojim manjinskim statusom,samo što osim nje od toga niko iz njene zajednice neće imati koristi, no njoj korist rusinske zajednice nije cil, nego sredstvo da se dođe do leba bez motike.

    ps. ima li neko web sajt ovog ministarstva gde je ova gospa sekretarka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.