Olenik optužio N1 za pristrasnost prema bojkot opoziciji

Ostavite komentar


  1. U vreme pokojne TV B92 bilo je nezavisnih medija. Dakle pre 20 godina. Dosta za ovaj vek. N1 je otvoreno i bez blama propagand stanz maschine SzS.

    1. O beznačajnim stvarima i dogadjajima se retko piše. Dugo gledanje u ogledalo šteti razumu.

  2. Olenik je sledbenik „glumacke“ ideologije brace Trifunovic. Da li je drama ili komedija njima je svejedno. Tuci po opoziciji. Tuci sto jace mozes. Bitno je osvojiti prvu ulogu i, sto da ne, 500k pride. Usput zapevati poneu pesmicu tralalal. beli listic. Sve moj do moga. Nevidjena bolesna sujeta. Narcisoidne lisnosti. A takvog ve imamo na vlasti. Zato kazem: mrs.

    1. A, imamo i „pravu opoziciju“ koja se od „tiranske vlasti“ razlikuje samo po tome što nije „vlasna“…

    1. Apelujem na stručnjake,a takvih je u Srbiji očigledno puno.da obrate pažnju na zajedničkog kandidata opozicije u C.G.Ime dosada nepoznato ali biografija impozantna.Zašto to ne uradi opozicija u Srbiji.Teško je pobediti sujetu a još teže glad za „lakim kešom“koji su mnogi lideri opozicije već imali.Iskrena opzicija bi se lako dogovorila I stala iza nekog nekompromitovanog čoveka.A uzajamnim optužbama gde se napada čak I retko prozorče kroz koje žmirka svetlo,kao što je N1.padamo u još gušci mrak.Još jednom navodim primer C.Gore,gde je politička situacija veoma slicna.Prvi put posle mnogo godina zajednički kandidat opozicije ima realnu šansu na više nego dobar rezultat pa I pobedu.

  3. Ko beše ovaj čovek. Jel on beše izašao na izbore. Koliko je glasova dobio

    1. Ovaj covek je stvarno glup,ili se samo pravi da je to,ili pak smstra da smo mi svi ostali ludi I glupi.Pa u liberalnom kapitalizmu na nista dzabe pa ni medija po ukusu pojedinaca.Koliko si perspektivan ii aktuelan toliko te mediji I vole.Shvati jednom da si marginalac.

  4. Olenik bi trebao da tuzi Gradjane Srbije zbog procenta koji je dobio na izborima, … a onda da krene ‘cedinom stazom’, … nazove Vucica, i kaze mu kako ga mnogo voli i ne moze da spava bez njega, …

  5. Nadam se da ovaj gospodin shvata STA je rekao.To da rezimsko glasilo I’ma protivtezu koja ume da celishodno oponasa u kontra smeru je normalna reacija.To da zivis u laznom demokratskom politickom sistemu je istina.To da nemas politicki obrazovanoi naciju je problem skolstva Koje u srednjoj skoli ne obrazuje gradjane Po tom osnovu I time podstrekuje laznu slobodu delanja.To da svakim ucestvovanjem u politickom zivotu nedefinisane drzave I jednog te istog militantnog sistema je podrzavanje sistema ogromnih klasnih razlika zasnovanih na silu I oruziju.Ovo sto ste izjavili nije optuzba I idalje je konstatacija win-win situacije pa cemo morati da zivimo da Tim kancerom od nakaradnog koncepta javnog zivota.Ipak,Lepe zene prolaze Kroz grad….❣️

  6. Pitanje za Olenika, Trifunovića i sve njima slične anti-bojkotaše kojima je sada ceo svet, osim njih samih, kriv što su na prošlim „izborima“ prošli kao bos po trnju: –
    – Zašto vam je toliko teško da prihvatite činjenicu da je izlazak na poslednje tzv.“izbore“ bio GREŠKA, velika koliko i glupa i nepotrebna?
    – Zašto vam je toliko teško da prihvatite činjenicu da ste za tu grešku krivi isključivo vi sami jer ste katastrofalno loše i pogrešno procenili i situaciju u društvu i vaše šanse da nešto uradite na tim „izborima“ i da vam za to NISU i ne mogu biti krivi ni Đilas, ni mediji, pa čak ni Vučić?
    Gospodo, ponašajte se kao odrasli ljudi, recite sebi iskreno „za***ali smo stvar“ i prihvatite svoju odgovornost za to.
    Prihvatite (ma koliko vas to bolelo) čak i kritike od onih koji vam danas sasvim opravdano kažu „a lepo smo vam govorili da se ne petljate u to jer u Vučićevoj šibicarskoj nameštenoj igri nemate nikakve šanse“ i nastavite dalje bez jalovog i smešnog kukumavčenja i prebacivanja krivice na neistomišljenike!

    1. Aha anti-bojkotasi su prosli lose, istina a kako su prosli bojkotasi, odlicno jel da a o gradjani Srbije zajedno sa njima, imamo zacementirano jos 4 godine Njih na vlasti, castili smo ih, bas smo ih strasno zaj…Mislim da bi Oni bili srecni ako bi mi i sledece izbore bojkotovali, pa i one tamo, u stvari svake, njima bi to bas leglo. A zasto su ovi sto su izasli na izbore a ‘lazna; su opozicija samo zato sto su izasli , ne zato sto saradjuju sa Vucicem kao Ceda ili Canak, samo zato sto su se drznuli da milse drugacije i izasli na izbore, elem zasto su oni dobili mali % , pa mozda zato sto ih gradjani nisu podrzali, mozda da su svi nezadovoljni umesto jalovog bojkota koji nista nije doneo, ipak izasli i podrzali bilo koju opciju koja ne saradjuje sa Vucicem. pa ko zna sta bi se desilo, ovako nista, bojkot nam je uspeo Uraaa , sve nam je potaman. A kriv je neko drugi naravno, sav bes i frustraciju iskalimo na onima koji su bar pokusali, drznici, pljunucemo ih mi pravoverni bojkorasi.

    1. Njihovi novinari uhvate se za jednog ministra i razvlače ga nedeljama, kao pas kosku, uz nezaobilaznu retrospektivu događaja, jer ne znaju kako da popune prostor. Postali su prenaporni prežvakavanjem istih tema.. Srbija nije mala, tema koliko želiš, a oni ni beogradske ne obrađuju, nego se uhvatili Vulina, koga niko ne ceni, ni SNSovci, korone, Kriznog štaba i ništa drugo ne primećuju, osim Vulina, Srgeja i Čede. Samouništavaju se, baš kao se DS samouništio i kao što se SNS samouništava.
      Novinar mora da nauči kako čitaoce da prevede žedne preko vode. Novinari N1 i Nove to ne umeju, postaju prenaporni. Niti će urušiti Vučića, niti će doneti glasove SzS, apstinenti će ostati najstabilnije biračko telo kojima niko ne može da manipuliše.

  7. Kako moze da se dokaze da li je jedan medij zavisan ili nezavisan . Da li postoji nacin za tako nesto a isto vazi i za izbore , kako dokazati da su izbori bili leglani i da niko nije varao , stvarno je dosta narodu svega , makar onom delu naroda koji voli red i pravo i pravdu i primenu prava i pravde i otkrivanje svih kriminalnih dela na svim nivoima, koji ne voli ista i ista ponavljanja posle svakih izbora.

  8. Reče čovek zvani „NEZAVISNOST“!
    Da je u pravu ovaj članak trenutno ne bih čitao.
    Sram da vas bude. Umesto da se borite za slobodu govora na RTS-u vi pljujete N1.
    Sram vas bilo!

  9. Genijalac….gospodine Olenik…bili ste…prosli ste…i neka vise ako boga znate…a da umalo da zaboravim…diskriminacija ne moze da bude predmet sudskog postupka iz prostog razloga sto je diskriminacija nacin raz misljanja koji spada u subjektivnu kauzu…citajte Gamsa mozda nesto i naucite…diskriminaciju su u sudsku nadleznost stavili pravnici vaseg intelektualnog profila…advokati su super dobro profitirali….i to je sve…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.