Olenik: SPC direktno učestvovala na izborima u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. SPC direktno učestvovala na izborima u Crnoj Gori? Pa jeli ti krivo, što Milo nije pobedio i nastavio dinastiju još koju deceniju?
    Parada lažnih demokrata.

  2. Naravno da jeste, Crkva i treba da se meša i da odlučuje.
    Ima najveću demokratsku podršku, u svakom slučaju u Crnoj Gori preko 50% populacije izražava pripadnost crkvi, u Srbiji oko 60%…sasvim demokratski imaju većinu

  3. „Advokat za ljudska prava“ ; „Bublioteka i katedra za biotiku UNESKO“; „1.000 Nobelovki za mir“… Sve neke lažne titule na koje su upozorilii i Nobelova fondacija i Unesko i zar treba advokatska komora da se oglasi, kao onomadne, povodom onog siledžije iz Nikšića koji je došao da bije Novosađane i uz to je i član advokatske komore Vojvodine.

  4. “ Advokat za ljudska prava “ ?? Možeš misliti !?
    Da li se oglasio kada je Milo uz direktivu iz Berlina i Londona usvajao nedemokratski zakon ? Nije …naravno !
    “ Ljudska prava “ , veliki zaklon za mnoge samoproklamovane “ demokrate “ …

  5. Pojedine interesne grupe iz inostranstva, poznate i po dugogodisnjem finansiranju NVO-a u Srbiji, su preko GDF-a ucestvovali na izborima u Srbiji i doziveli debakl.

    1. SPC ili bilo koja vera nema ša isati u bilo kojoj državi u Evropi. Ko želi da Crkva ali koja druga konfesija vlada u današnjem času u Evropi, je ta država u kategoriji srednjeg vijeka. Svi znamo kakvu ulogu i cilj je imala crka u hisoriji koju želi i danas.

  6. Nikada Crkvi dozvoliti, da vadi politiku i vlada u nekoj državi. To je apsurd iz srednjega vijeka gdje znamo njenu ulogu vodenja vlasti i posledice u društvu. To nigdje u Evropi nema i nesme biti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.