Olenik (Vojvođani LSV): Agencija da pokrene postupak protiv Vučića koji je ocenio da je zakon ‘glup’

Ostavite komentar


  1. Нисам знао да на планети Марс постоји Агенција за борбу против корупције !

  2. U ovom slucaju ne vidim Vucicevu odgovornost,na odgovornost treba pozvati one koji su duzni da sprovode postovanje Zakona. Cinjenica je da Vucic ne postuje ni Ustav a ni Zakone drzave ciji je predsedni,da nadlezne institucije na to ne reaguju,pa shodno tome Zakoni su „glupi“ jer se ne sprovode,a to ne treba da radi redsednik drzave on samo potpisuje te glupe Zakone a one koji dozvoljavaju da se krse na odgovornost pa cemo liciti na drzavu.

  3. Deco imam 83 godine , opametite se olovku u ruke i oterajte nasilnika koji ni ustav ne poštuje a za vas govori da ste maloumni /pa šta to je njegova osnova govora/.

  4. Treba konacno pokrenuti postupak i proterati ove ustase koji zele da odcepe Vojvodinu!
    Setite se ustase Tomislava Marcinka !
    Ista prica, Vojvodini Beograd otima pare.!

  5. Jedino je moguce da se sada pokrenu postupci pa kada ode sa vlasti, NASTAVE TI PROCESI JER SADA NEMA INSTITUCIJE KOJA BI TO URADILA POSTO SU SVE POD NJEGOVOM KONTROLOM

  6. Odakle sad ispade da je ovaj čovek poslanik LSV-a. Koliko to poslaničkih statusa promeni…? Sećam se da je sebe proglasio za advokata za ljudska prava iako ta titula u advokaturi uopšte ne postoji, pa je jedno vreme bio branilac žrtava sa Kosova mada sumnjam da je imao ijednog klijenta sa Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.