Omladina DS traži od rukovodstva razjašnjenje odluke o njihovom raspuštanju

Ostavite komentar


  1. Izgleda da će bojkota biti, debelo.Ne zato što sam za ovakav vid borbe (i za bojkot se treba boriti a ne ovako, iz fotelja slati direktive umesto da izađu na teren i predoče ljudima svoj plan, ako ga imaju) već zato što neću imati za koga da glasam, da crtam čiča gliše sam prestao pre 60 godina, da gubim vreme ispred ćoravih kutija nemam kad.
    DS je bila slabašna nada a sada se i ona gasi. Ne treba osnivati nove partije, ako zaista želite da nešto uradite budite angažovani u okvirima postojećih, ali stvarno. Skidajte loša partijska rukovodstva i gradite unutrašnju organizaciju kao primer kako zamošljate da država treba da izgleda (funkcioniše). To će ujedno biti i pokazna vežba kao skinuti državne štetočine.

    1. Odlican potez je da se uticaj stranacke omladine svede/smanji na razumnu meru. Nismo u Hitlerovoj nemackoj 30-ih da se od malena mladi uce ideologiji, politika je produzena ruka obicnog zivota znaci rada ucenja itd a ne profesija ili neka opsesivna ideologija.
      Skidam kapu Lutovcu retko mudrom i stalozenom lideru danas u Srbiji.

  2. Dragi Balsa,i mi clanovi Ds smo razocarani tvojom politikom. Zanima nas zasto nisi za bojkot i zasto si u Informeru, kao da je tvoj?
    Sramota.
    Omladino, organizujte fer izbore.

  3. Deco! Balsa! Lecicu! Izadjite na izbore kao nova stranka demokratske Srbije. Oni koji zagovaraju bojkot zele da zatru svaku klicu demokratije. Prizivaju inostranu intervenciju koje nece biti nikad. Okanite se koalicije s Dverima, ne idu babe i zabe. Novi DOS je jedino resenje, DOS, kao gradjansko opredeljenje. Ne gubite vreme u institucijama DS-a. Osnujte novu stranku i mobilisite birace. Siguran sam u 20%. Za sada. A doci ce i naredni izbori. Sloboda se osvaja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.