Omladina Novog DSS pokušala da ‘pokloni’ Vučiću albansko keče zbog rezultata kosovske politike

Ostavite komentar


  1. Ne znam šta je ovde gluplje, što albansko keče nije poklonjeno Koštunici koji je oslobio nekoliko hljada šiptarskih terorista, ili što se omladina DSS-a gde je prosek 40 godina začudila zašto subotom nema nikog na Pisarnici.

  2. To je izgleda glavna vest,a gde je vest o skidanju,gaženju i paljenju državne zastave.To je verovatno poželjno i opravdano pošto smatrate da je Srbija genocidna.

  3. Ideja vam je ok, i u pravu ste. Ali biste mogli da svratite do bivseg predsednika, da i njemu jednu kapicu predate. Koliko se secam, on je potpisao oslobadjanje velikog broja pravih, osvedocenih zlocinaca iz OVK. Medju njima i Kurtija.

  4. Divan gest. Ovom narodu Srbije ništa niko nije poklonio uvek se borio za sve radom ratom za slobodu od neprijatelja. A Vučić je Kosovu i Metohiju poklonio Albancima i zato će ući uu istoriju Srbije kada nema ništa bolje da bi ga pa tili pamtiće ga Albanci po dobru a Srbi po zlu i izdaji.

  5. Ja stvarno nemogu da vas shvatim.Pa valjda svaki čovek se bori za svoje,to je valjda i politička borba.Zašto čoveka kriviti valjda treba da je nas sramota ako znamo šta znači ta reč.A vi „borci“već se jednom izborite za srpsku stvar.

  6. Da li je to isto „keče“ koje je njihovom Koštunici poklonio Kurti, kada ga je oslobodio iz srpskog zatvora, zajedno sa 2000 albanskih OVK terorista?

  7. Ne kaze se „kece“ nego bela kapa „Plis“ pa ako Vucic kaze da Kosovo je Srbija treba da nosi plis pa i Jovanovic! Jer albanci u Srbiji bili drugi po brojnosti poslje srba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.