Omladina PSG i Nove poklonile Gramatiku ministru Šarčeviću

Ostavite komentar


    1. Glagol koji bih ja upotrebio u komunikaciji sa tobom, sigurno ne bi bio objavljen, tako da ću mišljenje zadržati za sebe. A čovek koji je završio FDU je sigurno pismeniji od jednog nastavnika geografije u čije vreme su se na taj fakultet upisivali oni koji nisu mogli na druge iole ozbiljnije fakultete. A u tvojoj izopačenoj stranci takvih mediokriteta je previše.

  1. Omladini PSG je najpre potreban rečnik srpskog jezika, a do gramatike treba još stasavati!

    1. Kome je sve potrebna gramatika srpskog jezika? Tako je M. Jovanović 2014. rekao: „Smatrali smo da Megatrend nije na prodaju, ali su predstavnici američkog univerziteta kontaktirali sa nama i dali nam ponudu i kada je ponuda sazrela… “Poznavanje gramatike bi koristilo i vlasniku (od 1. januara 2020) Univerziteta Megatrend, D. Djorđeviću, kao i imaocu nostrifikovane diplome od strane pomenutog univerziteta, N. Stefanoviću i aktuelnom ministru prosvete. Naglasim o, za smenu M. Šarčevića je presudno što urušava kredibilitet i osnovnog i srednjeg i visokog obrazovanja u Srbiji, i to i privatnog i državnog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.