Opasno nacionalističko takmičenje vlasti i opozicije

Sagovornici Danasa o zloupotrebi pitanja Kosova, Republike Srpske i tragičnih sudbina izbeglica u predizborne svrhe

Ostavite komentar


  1. Kda neko u CG i BiH nešto uradi na žao Srbima, nikom ništa. Kada Srbi reaguju i protestuju onda su nacionalisti. More….

  2. Komunisti ili.deca njihova.
    Promasili vreme i nacin razmisljanja.A taj Jovanovic treba da odraste porastao.jeste..

  3. Protiv Dveri se vodi medijska hajka, kako u režimskim tako i u ono malo opozicionih medija, zbog njihovog protivljenja migrantskoj politici, koju vodi država. Dveri samo pokušavaju da ispoštuju ono što su pre 20 godina zacrtali kao svoj program,a to je pored konzervativizma, hrišćanstva i nacionalizama podrazumevalo i antimigrantske stavove. Istina taj problem nismo imali do pre nekoliko godina,a sada kad se pojavio, svi se prave kao da ga nema, pa se o njemu ne priča. Građani Srbije žele da znaju kakva je državna politika prema migrantima, kakvi se sporazumi potpisuju…

  4. Taj Nenad Prokić nebi smeo ni da bekne ni u Hrvatskoj ni u BIHi ni na Kosovu. Na žalost samo Srbija dozvoljava da neko nekažnjeno istresa buve. Ja sam jedan srpski nacionalista koji nikada nebih dozvolio da se desi ovo Srbima.
    Nije Vučić nacionalista, on je izdajnik kao i svaki demokrada. Demokrata, jel da… ali bez srpske države. Pitam tog Prokića! Ko stvara i čuva državu? Nerazumeš pitanje!? Pa nacionalisti a ne takvi kao što si ti… Nauči malo srpsku istoriju….
    P.Sajdžo 2020

  5. SRPSKI KOMUNIZAM

    Kad ovi današnji srpski komunisti govore o patriotizmu i poštenju onda se čoveku koža naježi. Srbijom vladaju još uvek komunisti koji koriste sve blagodeti koje su nasledili od komunizma. Ne snose nikakvu odgovornost, vladaju autokratski, i misle da su bogom dani, misle i na anarjiju. Oni ne čuvaju srpsku naciju, i ne brane srpski nacionalni interes, već ga zarad vlasti uništavaju. Nažalost, koristeći tu komunističku doktrinu oni su izvršili i izdaju i pljačku Srbije. Međutim niko od njih nije pomenuo da su srpski komunisti najveći neprijatelji srpskog naroda. Niko od njih nije pomenuo da su, od 1941 godine do 1945 godine srpski komunisti ubili 150.000 Srba a isto toliko ih je i pobeglo, samo da bi spasili živu glavu. Znači komunisti ubijaju svoje neistomišljenike iz ideoloških razloga. Na to su spremni i današnji komunisti, jer i oni neće promenu komunističke ideologije u Srbiji. I današnji komunisti su svesni zla koja su počinili srpskom narodu, zato kad budu gubili vlast oni će izazivati građanski rat i pebeći iz Srbije. Naravno iza sebe će ostaviti samo pustoš…
    Na kraju, komunizam je i strahovlada, pa mi dođe da uzvikem: „Živeo Vučić, đavo da ga nosi“…
    P.Sajdžo 2020.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.