Tri koloseka u borbi za Beograd: Može li opozicija da napadne vlast iz više „uglova“?

Ostavite komentar


  1. Opozicija kao i do sada može samo da kleveta i izmišlja prazne priče!

  2. Kako to jedan od vaših sagovornika, ime mu ne pominjem jer je nebitan, misli da zapad smeni Vučića? Da li on to priziva sankcije i bombardovanje?

  3. Kako bi to opozicija napala vlast u Beogradu, kada vlast ima ubedljivu većinu i može da vlada bez ikakvih smetnji.

  4. kako vidim opoziciji je bitno da se prijavi na sednici da uzme narodne pare i da izadje samo im je novac najbitniji uzivotu narod i sudbna naroda ne

  5. Tri koloseka u borbi za Beograd: Može li opozicija da napadne vlast iz više „uglova“?

    Opozicija može da „napadne sa svih strana“ al’ sta vredi kada vlast svaki taj nji’ov napad može da „odbije sa lakocom“ !
    Za razliku od „obezglavljene opozicije“ u kojoj vlada „rasulo“ gde niko vise pojma nema „ni ko pije ni ko placa“, „vlast ima vojskovodju“ koji cvrstom rukom „komanduje svim trupama“ i za mene licno nije nikakvo cudo sto sa lakocom uspeva da „odbije svaki napad neorganizovanih masa“ koje cesto ni same nemaju pojma „ni koga slede ni koga napadaju“ !

  6. Opozicija je kriva za to što će Šapić i naredne četiri godine da uništava Beograd! Krivi su jer su se posvađali, podelili i izneverili građane, njihove glasače! Duboko sam razočarana u tzv opoziciju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.