Opozicija da zahteva istragu povezanosti države i mafije

Dok vlast skuplja jeftine poene hapšenjima i oponenti vlasti mogu na tome da poentiraju

Ostavite komentar


  1. Istraga je već počela. Ne vidim razlog zašto bi to neko zahtevao osim ako samim naslovom želite postići nešto….ne razumem.

      1. I zaboravio si da pomeneš da je ukrao 619 miliona. Zato danas nema sendviča za tebe.

  2. Jedan od glupljih tekstova koji sam procitao na ovu temu u Danasu. AV i SNS su stvorili Velju Nevolju, o kakvom tom ucvrscivanju svojih pozicija prica ova novinarka? Ovde se radi samo o damage control ako novinarka uospte zna sta to znaci.

  3. Sve dok se ne „ODSEČE GLAVA“, ili glave, organizovanog kriminala, koja se nalazi u najvišim krugovima MUP-a, Tužilaštva i Sudova, ova japšenja će biti zaludan posao, koji neće imati nikakvog efekta. Ovi polupismeni „balvani“, koji su jedva uspevali da nauče šta je leva a šta desna strana, ili da zavežu pertle na patikama, ne bi mogli da prežive ni jedan dan. Bez njih oni ne bi imali ni pameti ni snage da drže celu Srbiju u šahu, da se ponašaju kao apsolutni vlasnici „flore i faune“ ove države?! Pročitah vest da je Belivuk imao platu od 5000 evra u „Partizanu“?! Pa, ko mu je to dozvolio? Kako je bez podrške mogao da zauzme reprezentativne prostorije kluba, namenjenih upravi i od tih prostorija napravi svoj „štek“?! Po meni, ovde je najmanje kriv Belivuk. On je, kao što rekoh samo „cepanica“, samo „Balvan“, kojim je neko mlatio po glavama normalnih gradjana Srbije?! Koji ministar je uposlio Hrkalovićku? On mora da bude smenjen. Ko je obaveštavao ovaj kriminalni klan o potezima i namerama policije? Ko je dozvolio Zoriću da se ovoliko razmahne?! Da ne govorimo o funkcionerima koji su iznad njih. Ko se zalaže da se enormna količina novca dodeljuje ovim navodnim sportskim, pretežno fudbalskim klubovima, koji su leglo kriminala i nemaju veze sa sportom? Političari i funkcioneri MORAJU DA BUDU APSOLUTNO ČISTI, a ne da izdaju stanove kriminalcima?! Pa, da li neko u to može da poveruje odnosno da je Zorić „samo izdavao stan u ime svoje majke“? Zar se ne mogu pratiti tokovi novca i doći do kriminalaca? Zar se niko ne pita odakle čoveku koji nigde nije zapošljen 20 stanova u vlasništvu? Sve je lako rešivo ako postoji volja ali, mnogi bi morali da se odreknu dela kriminalnog kolača.

  4. Koja opozicija? Ova samozvana? A šta kaže Marinka Čobanu o svojim burnim druženjima sa pančevačkim klanom?

  5. Па господо опозиционари, да ли сте имали ту истрагу после убиства премијера? Да ли је откривен налогодавац?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.