Opozicija: Dačićevi socijalisti odgovorni za najmračniju deceniju u istoriji Srbije

Predstavnici opozicije o tvrdnji Ivice Dačića da je SPS “najstariji srpski politički brend”

Ostavite komentar


  1. Odista SPS pod Miloševićevom decenijom,gde je a da se ne zaboravi sa Šešeljem,Tomom i Vučićem te JUL om razorio i Srbiju i uz pomoć ološa nacionalista Hrvatske,Bih i Kosmeta i bivšu Jugu,nosi breme očaja tog perioda.Ima međutim i period,naročito 2004-2012 kad su bili podrška EU putu Srbije i za vreme Koštuinice a i DS naročito.Ova prethodna decenija je iznuđena zona realnog pada u kaljugu s Vućićem,jerbo DS rešio da ode s vlasti i uništi sama sebe!!!Uspelo im.Eksperiment stvaranja SNS i dvopartijske Srbije,gledamo u live,svu katarzu već deceniju.

  2. istorijski se izmiriše, bez obzira na glasače koji su sklonili crveno crnu koaliciju sa vlasti kaže:

    sada se lepo napljuvaše, kao da nije bilo istorijskog pomirenja. Nije problem u SPSu, problem je u onima koji nakon 2000te nisu zakonom zabranili SPS i SRS i koji nisu ni pomislili da sprovedu reforme. Zbog toga su sada statistička greška.

  3. Za najmračnije milenijume sveta krivi su vlasnici „opozicije“ i pozicije.

  4. period vladavine SPS i radikala devedesetih ostaće kao najsramniji period srpske istorije koji su obilježili ratni zločini,masovna ubistva,nevidjena pljačka i siromaštvo naroda i zbog tog ce se stidjeti generacije.nažalosti ti su opet na vlasti tako da možemo očekivati opet isto

Ostavite komentar


Politika

Srpski "strah" od Kaje Kalas i zašto je estonski šef diplomatije objavio „neprijateljsku“ poruku upućenu srpskom? 10

Srpski „strah“ od Kaje Kalas i zašto je estonski šef diplomatije objavio „neprijateljsku“ poruku upućenu srpskom?

Šefa diplomatije Srbije Marka Đurića, koji je pre dva dana boravio u zvaničnoj poseti Estoniji, ispratio je tamošnji ministar spoljnih poslova, Margus Cakna, nimalo „prijateljskom“, odnosno diplomatskom porukom, koju je objavio na mreži „X“, a koja glasi: „Čekao sam Marka Đurića i naglasio da je neprihvatljivo rukovati se sa ratnim zločincem koji pokušava da potkopa bezbednost Evrope i suverenitet Ukrajine. Od Srbije se, kao kandidata za EU, očekuje da prilagodi svoju politiku EU. Podržavam dijalog Srbije i Kosova ka miru“.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.