Opozicija ispred Ustavnog suda Srbije: Ispitati odluku o vanrednom stanju

Ostavite komentar


  1. Teško je prepoznati tko je tko i za što – ispod maski – mada i nije neka novost kad je naša drugosrbijanska oporba u pitanju )))

  2. DJB je ovu inicijativu podneo pre nekoliko dana. Za prethodnih 40 dana nekoliko puta intervenisao je zahtevima za supenzijom protivustavne odluke o vanrednom stanju kao i krivicnom prijavom protiv predsednice Ustavnog suda zbog ne reagovanja na zahtev njihovih poslanika. Ocigledno da postoji razlog da se ovo gotovo ne prenosi u vecini medija. Na ovom sajtu je bilo nekih informacija o ovim dogadjanjima.

    1. DJB je sam sebe eliminisao iz medija,jer se distancirao i od prevaranata i od hajduka,a upravo oni cine superiornu vecinu u nasem drustvu.

      1. Danas pustio 3 komentara koji daju podršku DJB! Neverovatno, ali nešto se ipak menja…

  3. Otkrili ste da je voda mokra,je li???Ista ste bagra kao i ovi na vlasti-PA RADULOVIC VEC 40 dana podnosi tuzbe i govori o drzavnom udaru,a gospoda se sad setila,ffuujjjj bre.

    1. Uzmite stiropor, sedite na njega i krenite strajk gladju, mozda prodjete bolje nego T.Nikolic

  4. Gospode Boze pa šta je ovo…
    Pa dokle će politika u ovoj zemlji biti bedno takmičenje u tome ko je veći debil…

    Sramota jad i beda sada su se zakopali nisu nista bolji od ….vlasti naprotiv svadjati se sa starijim ljudima i istovremeno krsii zakon svoje zemlje je sve samo ne normalno …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.