„Opozicija nema obavezu da ide na kanabe čoveka koji je instalirao krađu glasova“: Sagovornici Danasa o konsultacijama o budućem premijeru

Ostavite komentar


  1. Predsednik države preko BIA nezakonito drži na merama praćenja i prisluškivanja pripadnike opozicije kao unutrašnje neprijatelje, nezakonito dostavlja podatke režimskim medijima da ih kompromituje, ponekog uhapsi, ponekog i likvidira da zastraši ostale, a onda iste te unutrašnje neprijatelje zove na konsultacije o formiranju Vlade u skladu sa Ustavom.

  2. Imaju obavezu prema svojim glasačima. Vučić im je uručio poziv a treba da odu zbog svojih glasača.

  3. Dali Dačić i Brnabić mogu po nekada pametno da kažu,to je za njih veoma teško.

  4. Svakako,to nije obaveza stranaka,pogotovo u atmosferi kradje izborne volje gradjana,u kojoj su akteri nosioci funkcija sadasnje vlasti u tehnickom i prelaznom periodu.Stvari ove prirode se resavaju u Skupstini Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.