Opozicija bez odluke o mandatima, stranci sugerišu da ih treba uzeti

Ostavite komentar


  1. Vrlo teško pitanje…šta god dase uradi može biti shvaćeno jako loše..jer istina je da opozicija je pošteno dobila svoje mandate, ali je istina da su izbori i pokradeni…Može se tumačiti sve ovo na više načina..

  2. To vam je kao kad „daje“ 10 000, a svi znamo da je to samo mali deo našeg otetog novca.
    Pa uzme li naš čovek 10k ili im i to ostavi za bakšiš?

  3. … „trebs uzeti mandate“ reče jedan bivši „julovac“ visoko pozicioniran na listi za poslanike ispred spn-a.

  4. Ako je krađa, a krađa je, nikakve mandate ne treba uzeti! Ako uzmete mandate legalizujete krađu! Hoćete ponovo izdati narod zarad svojih ličnih interesa i funkcija?

  5. Opoziciji svakako pripadaju ovi mandati. Odbijanje bi bilo kao kad bi vas neko opljačkao i policija nadje veći deo novca , a vi kazete necu da primim ovaj novac dok se ne pronadje sve sto je ukradeno . Uzmeš nivac pa onda sa njim finansiras pronalaženje ostatka pokradene imovine. Naravno treba objasniti razmaženim biračima opozicije ovakav stav.

  6. О резултаима у Београду може да се дискутује, али они ће свакако бити поновљени јер нико не може да успостави већину. А кад су у питау републички, да је Вучић украо милион гласове не верује нико. Што се тиче пристрастности медија у корист власти та прича не пије воде. Имала је и опозиција своје медије, а ту су и друштвене мреже. Несторовић је кампању водио само преко друштвених мрежа па је остварио запажен резултат. Да је опозиција изашла на изборе у једној колони прича би била другачија, али сујете лидера и лидерчића су пресудиле.

  7. Ako prihvate mandate i udju u parlament i skupstinu grada, znaci da su prihvatili kradju i lopovluk. A to ce razljutiti nas glasace i na sledecim izborima necemo ni izaci !!!

  8. Dopada mi se ideja o ulici i institucijama.
    Jedna od institucija, skupština, prenosi se preko TV. I to treba iskoristiti, i o svakoj temi diskutovali rečenicom „izbori su pokradeni“ uz slike baraka, ….
    Kao „Kartagina mora pasti“…

  9. Bravo za opoziciju. Samo u ovom tekstu 5 različitih stavova. Pluralizam na delu. Dok je ovakve opozicije u Srbiji nikad bolje. Mislim sa njima ovakvima nikad neće biti bolje.

  10. Vi kako hoćete, ja čekam nastavak protesta i izlazim na ulicu, mada sam razočaran u opoziciju. Tresla se gora rodio se miš. Sve mi se više čini da, dok je Đilasa, nema zime za kurjačićev režim. Đilas sada kaže da su izbori malo pokradeni (pa se moramo buniti) a malo nisu (pa ćemo da uđemo u Skupštinu). Na dan izbora pričao je ima krađe, ali nema mnogo pa ćemo ipak da pobedimo. Par meseci pre izbora pričao je „nećemo na izbore dok ne budu pošteni izborni uslovi“, da bi odjednom okrenuo ćurak i sam zatražio izbore pod starim uslovima. I znate šta, ne može se za sve ovo kriviti Kristofer Hil, čovek je samo pitao „recite mi kako mogu da vam pomognem“, dakle, ovu čorbu smo sami zapržili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.