Opozicija neće imati jednog lidera

Ko bi trebalo da bude novi vođa antirežimskog bloka u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Prema srpskoj definiciji „lidera“, to je očigledno ona osoba koja se prva dokopa papira za odlazak iz ove doline suza. Ovi slepci među političarima koji zarad svojih sujeta nisu u stanju da se okupe kako bi srušili vlast koju su svojom krivicom i uspostavili to zasigurno nisu.

  2. Ima jedan iza koga svi treba da stanu dr. Žujović
    Da ne budu sujetni iz opozicije pa da ga sabotiraju kao što su Sašu Jankovića

  3. Toliko je pogrešno videti lice dotičnog “Idola“ u nezavisnim novinama…Takvi kolaboracionisti se moraju ignorisati, inače će sutra zdušno podržavati nekog novog “po potrebi“.

    1. Potpuno se slažem sa ovim komentarom i pitam se koga još zanima šta misli neki golub prevrtač, pošto mu je i stav i mišljenje isto takvo-prevrtljivo !!

  4. Zbog čega je Nebojša Krstić dobio prostor u vašem mediju? Na šta to liči, treba li i vaš portal da prestanem da pratim zbog toga što u ime nekog lažnog političkog pluralizma objavljujete izjave kojekakvih dokazanih lažova i vucibatina?

  5. Nije mi uopšte jasno ko favorizuje Jeremića? Po meni bi on bio dobar za nekog savetnika ali da bude na čelu bilo čega – nikako. Deluje mi kao da ga favorizuju ovi na vlasti da se neko harizmatičan ne istakne i pomrsi im račune.

  6. Jeste neprijatno videti Nebojšu Krla, ali je da jedan sobar savet opoziciji: da nađe finansijskog sponzora.

  7. Po meni opozicija DSS, Poks i Dveri treba da idu u koaliciju na jednoj listi. I sigurno osvajaju 10 procenata i to je realnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.