Opozicija negodovala zbog kašnjenja sednice

Ostavite komentar


  1. Stav 1. člana 87. Poslovnika Narodne skupštine određuje da se sednice Narodne skupštine, po pravilu, održavaju utorkom, sredom i četvrtkom, da bi zatim u stavu 2. istog člana Poslovnika pisalo, citiram »Predsednik Narodne skupštine može da odluči da se sednica Narodne skupštine održi i DRUGIM DANIMA, ako za to postoje opravdani razlozi, koje predsednik Narodne skupštine saopštava narodnim poslanicima.«. Očigledno je, da sednica nije morala da bude sazvana »danas za sutra«, bez obzira na to ko je koga tu zamolio, pa je umesto danas, mogla da bude i sutra u petak. I kakve bi to »posledice« za Srbiju imalo da je sednica umesto danas bila sutra u petak, verovatno zna samo predsednica Narodne skupštine.

  2. Sednica je kasnila jer nisu svi poslanici bili prisutni,a medju njima je bilo i opozicionih,tako da nema govora da je Maja kriva zbog toga!Sto se tice ponasanja poslanika u skupstini poznato je da opozicija konstantno minira rad!

  3. Šarović je prsao! Zašto bi iko odbio zahtev premijerke i ministarke da zakaže sednicu? ! Naročito kad je bitno za državu! Pa taj Šarović bi trebao da zna zašto je on poslanik i koji je njegov posao. I zna. Ali manipulise.

  4. Šarović…ma dajte se uozbiljite malo i shvatite ozbiljno insituciju u kojoj se nalazite i svakako koga predstavljate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.