„Među nama nema podela, ali dečije igre nisu način vođenja politike“: Opozicija u Nišu nakon međusobnih optužbi dr Dragana Milića i demokrata

Ostavite komentar


  1. Da li je ili nije drugačija od dosadašnje, vlast u Medijani, videćemo po tome da li će raspisati javni konkurs za poslove koji su u njihovom polju uticaja ili se međusobno glože kome šta „pripada“ kako bi međusobno razdelili plen.

  2. Koja opozicija u nisu da nije bilo doktora milica ne bi osvojili svi zajedno ni 8 posto a sada bi oni hteli sve bez doktora bedni su i jadni na celu sa ovim potrckom djordjem stankovicem koga niko u nisu ne voli

  3. Ocekivano ! Po nalovu s vrha,sve sluzbe ce sada da rovare kako bi ih posvadjali.Oni su im kamenčic u cipeli koji ih mnogo zulji ! Nedajte se dr.Milicu !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.