Zbog krađe izbora: Opozicija poziva na protest danas u 18 časova ispred opštine Novi Beograd

Ostavite komentar


  1. Kalimero!Ako hocete vlast,udjite u narod,pridjite ljudima,udjite u crkvu,dignite glas protiv okupatora nase zemlje.Protest?Ogadicete i bogu i narodu.Svuda vidite greske i mane,u Vucicu,u svom narodu….Moj savet vam je -pogledajte sebe i svoje greske.Na psovanju i protestom nista necete dobiti.

  2. Kada sam bio mladji bila je cesta upotreba recenice koj bi se izgovarala kada god bi neko otkrio nesto sto je vec opste poznata stvar.
    Dobro jutro Kolumbo

  3. Kao što sam i mislio, klasični srpski izborni folklor. Poraženi istina ne znaju gde, ali znaju da problem postoji jer da ga nema oni bi sigurno pobedili. Mislim da znam šta je problem – narod. Ovaj ružni prljavi zli krezavi i neistuširani narod koji ih neće. Savet – menjajte narod. Lepi dobri čisti zubati šiljouhi Nemci „uber alles“ listom će glasati za vas. S njima ćete lakše, ponovo i po treći put, osvojiti i Beograd.

  4. Svi,svi, svi…!!??
    Savo pa ništa nisi naučio od Vuka Draškovića, “kralja ulica” ??
    Bruko školovana…

  5. Nego , nema onog Aleksića nigde.Čudno.Videste li Janka Tipsarevića kako podržava Vučića .U nultoj brzini

  6. Никад на власт доћи нећете. Уместо да подигнете целу Србију на ноге, скупљате нас по ћошковима.

  7. Dokle više sa lažima priznajete poraz i za sledeće izbore se spremite ponudite narodu nešto konkretno a ne samo svadje rušenje i izlaženje na ulicu
    Pa zbog toga ljudi su ogorčeni zbog vaših silnih blokada pa nisu glasali da vam otvorim oči pošto ste u nekom začaranom krugu i za sve vam je kriv neko drugi a ne vi i vaše ponašanje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.