Opozicija očekuje smenu Lončara i istragu

* Đurišić: Najodgovorniji onaj ko ga je predložio i ko ga podržava - premijer Vučić * Obradović: Istražiti povezanost ministra sa kriminalnom grupom * Radeta: Medijima bitnije šta kaže Velja nego Šešelj
Poslanici Skupštine Srbije o fotografijama ministra zdravlja sa pripadnicima zemunskog klana

Ostavite komentar


  1. Nije samo tzv opozicija zainteresovana da Tuzilastvo preuzme istragu u slucaju Loncareve biografije, to zahteva i svaki razuman covek u Srbiji. I to se ne sme prepustiti Vucicevim "usmenim" abolicijama niti sveopstem zaboravu prelivanjem novim incicentima i ponasanjem u vec ustanovljenom maniru glavnokomandujuceg na vlasti: cutimo, pravimo se ludi dok ne protekne izvesno vreme, racunajuci na dnevno-pilece pamcenje gradjana.

  2. Opozicija nema neki ozbiljniji plan i program, nego se posvetila osmišljavanju raznih afera.

  3. Opozicija svasta ocekuje i trazi,neka se vrate malo unazad i pogledaju sta su uradili za vreme svoje vladavine,jer u sadasnjoj vladi nema mesta za kriminalce.

  4. Opozicija nema šta da traži, pogotovo nečiju smenu, jer očekujem da će uskoro da se sazna kakve su oni imali veze sa kriminalcima dok su bili na vlasti.

  5. Trebao bi da da ostavku ali treba da bude detaljna istraga odakle Velji slika i da li ima jos slika.

  6. Ja ove jadne botove više ni ne osuđujem. Verovatno se i njima prevrće sve u stomaku od njihovih komentara. Sve će ovo jednom biti "lane"… treba samo izdržati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.