Opozicija pisala poslanicima Evropskog parlamenta: Vlast podriva dijalog

Ostavite komentar


  1. Potpuno su u pravu i puna podrška naporima opozicije, da se izbore za slobodne i demokratske izbore.

  2. Bez obzira na razloge,nikad nisam voleo tuzibabe. U se i u svoje kljuse. Boris se ,pa iako borba nije ravnopravna. Ovo je jadno

  3. Opozicija treba da shvati da Aleksandar Vucic odlucuje o svemu i o tome ako dodje do pregovora sta ce se promeniti u pozitivnom smislu oko buducih izboraa a siguran sam da nece nista, jer bilo kakva promena navedenom nece odgovarati Ivica Dacic koji ce biti kordinator planiranih pregovora kao zaljubljenik u funkciju koju je dobio a nije morao’ce igrati onako kako ce mu svirati zna se ko. Sto se tice opozicije ona gubi vreme i ne moze po obicaju da se slozi i nije na zalost svesna da je pet do dvanaest. Trebala bi da ostavi sujete jer bi zajedno bili puno jaci.Na sve nacine ce svevisnji uz pomoc svojih lutki na koncu pokusati da degradira opoziciju a jedna lutka na koncu je plagijator Sinisa Mali koji je plagirao svoj doktorat I umesto da pocrveni I povuce se sa politicke scene Srbije ili bude smenjen on je nagradjen vecom funkcijom. Sve je u neuredjenoj drzavi Srbiji postao normalno sto ne bi trebalo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.