Opozicija ponovo iznosi probleme, vlast ignoriše, stranci samo slušaju

Dvodnevni međustranački dijalog vlasti i opozicije uz posredovanje Evropskog parlamenta završava se u subotu

Ostavite komentar


  1. Vecini je u interesu razvlacenje vremena,forma i da se ne menja ništa .To nije dobro za Srbiju nedefinisanih granica.

  2. Vidi se na licu mesta s kim se ima posla,pa znamo Sta nam je raditi.Ostavke i prelazna vlada,nezavisno sudstvo.

  3. Uz svo protivljenje vodjenju ove zemlje (jer država nismo) kakvo je poslednjih 9 godina, meni nije jasno zašto opozicija traži da stranci izvrše pritisak na SNS i čak govori da su ih stranci doveli na vlast. To ispada da opozicija zna da stranci nisu bili njima zadovoljni pre 9 god. pa su doveli SNS. Zašto onda misle da će sada njih da vrate? Čime to mogu sada da udovolje strancima? Jer ako opozicija na vlast dodje uz pomoć stranaca sigurno je da dug mora da vrati nečim. Svi znamo koja srpska (nepokretna) imovina je jedini vredan zalog u celoj ovoj priči.

  4. Stranci gledaju I ne vide mnogo razlike izmedju njihovog I naseg izbornog sistema, posto nam je to tekovina uvezene demokratije.

  5. Opozicija (prava) mora da na izbore izađe na jednoj listi i sa jednim ciljem, samo tako će animirati izlazak svojih birača. Razjedinjena bolje da ne izlazi bilo kada i bilo kakve izbore.

  6. Rešenje je pred nosom. Rešenje koje odgovara i opoziciji i poziciji. Ali, ne odgovara ni Briselu ni Vašingtonu. A to je promena generalnog direktora RTSa. Dakle, smena Bujoševića i postavljanje nestranačke ličnosti i čoveka sa autoritetom iz struke na to mesto. Na žalost, Briselu i Americi odgovara Vučić upravo zbog Rio Tinta. Kosovo ih ne zanima, niti žele nezavisno Kosovo, jer time samo gube glavno oružje. Priča o Kosovu je samo spin za odvlačenje pažnje sa Rio Tinta. I to nema nikakve veze sa dobijanjem litijuma iz jadarita.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.