Prekinuto glasanje na dva biračka mesta u Vrbasu, pozvana policija

Ostavite komentar


  1. Ljudi dokle cemo vise da trpimo ovu kradju , ajmo zajedno da OSLOBODIMO VRBAS DANAS

  2. Vrbašani nemaju mozga njima upravljaju Beograd. Tako je bilo i pre petog oktobra, Vrbašani u kom pravcu duva vetar tako glasaju.

  3. Zmajevo, opština Vrbas, pretvorilo se juče u sajam terenskih vozila, koja su krstarila po mestu tokom većeg dela dana. U jednom je bio i potpredsednik pokrajinske skupštine Nemanja Zavišić u pratnji još jedne osobe.

Ostavite komentar


Politika

Vučić: Saradnja sa Egiptom velika šansa za srpsku poljoprivredu 8

Vučić: Saradnja sa Egiptom velika šansa za srpsku poljoprivredu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras za RTS izjavio da je srećan zbog potpisivanja sporazuma o slobodnoj trgovini jer on predstavlja veliku šansu za srpsku poljoprivredu, a dodao je da Srbija i Egipat imaju istovetan odnos prema sukobu u Ukrajini i da su, na inicijativu predsednika Sisija, razgovarali o rezoluciji o Srebrenici pri čemu je egipatski predsednik bio vrlo korektan.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. i 14. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.