Opozicija: Pronaći novo mesto za Stefana Nemanju

Opozicioni političari nesaglasni o pozivu umetnika Dejana Atanackovića

Ostavite komentar


    1. Sa spomenikom Zoranu Djindjicu? Ovu grdosiju treba razmontirati i premestiti negde. Visak delova prebaciti u rodne krajeve sns sektasa, da ih sacekaju iz zatvora. Da ih glade dok su zivi, a potom u staro gvozdje.

  1. Zašto se ovaj spomenik poredi sa spomenicima u Skoplju? Kad su u Skoplju podigli spomenik Aleksandru Makedonskom jasno je bilo da se radi o besmislenom pokušaju krađe identiteta, odnosno pokušaju građenja vlastitog identiteta krađom tuđe istorije. No, koliko je Aleksandar Makedonski nesumnjivo grčkog porekla, toliko je i Stefan Nemanja nesumnjivo srpskog porekla, tako da takvom poređenju ovde nema mesta. O ceni ne bih jer se ona još ne zna. Kad se jednom sazna, a valjda hoće, možemo i o tom. Čak i ne vidim razlog da to bude tajna.

  2. Kada hoćeš da uneseš razdor među građanima, a ti ponudi ovako kao opozicija da seliš neki skupo plaćeni spomenik. U mesto da se postavi pitanje njegove cene, ko ga plaća, ko je i zbog čega tražio sklanjanje krsta iz ruke i uzimanje mača, postave se ovako trivijalni zahtevi. Opozicijo, ako je od vas mnogo je, nemojte više, jer će ovi vladati još hiljadu godina sa vama i vašim glupim zahtevima.

  3. Blago poziciji sa ovakvom opozicijom….tezisni zadatak – uklanjanje / premestanje spomenika!? Pa…toliko su i uradili kad su bili na vlasti; zamenili zvezdu dvoglavim orlom. Vi niste opozicija, vi ste rodjeni gubitnici.

  4. Ja ne znam nijednog ratnika koji na ovakav nacin drzi mac, skoro da ce sam sebi da odsece uvo.

    1. Pa što ne objavite moj komentar. Nije po vašem principu. Ko misli drugačije nije dobrodošao. Bravo za nezavisno novinarstvo. Ipak ste svi olačenici ovih ili onih.

    2. hvala bogu sto imamo tako malo neznalica nisi ti kriv sto barem nesto nisi naucio

  5. Samo nam fali da iz opozicije dođe neki novi Vesić pa da Beograd ponovo bude preoran!

  6. Sa spomenikom Zoranu Djindjicu? Ovu grdosiju treba razmontirati i premestiti negde. Visak delova prebaciti u rodne krajeve sns sektasa, da ih sacekaju iz zatvora. Da ih glade dok su zivi, a potom u staro gvozdje.

  7. A hoće li premeštanje da bude “ za Dž“ ili ćemo i za to morati da plaćamo?

  8. Нису ни свесни, колико су јадни.Јадници, није ово споменик Хитлеру, него оснивачу српске средњовековне државе. Чега се стидите, продане душе? Надам се да не следи цензура?

  9. Bolesnih li ljudi,pa da preoremo Bulevar revolucije,Da vidimo gdecemo most s ade da premestimo,pa jer tako mislite da pobedite jadna vam majka.Pa sta ce ovaj naro da placa ceo zivot neciju zajebanciju.

  10. Vama Beogradjanima ništa ne Odgovara šta god da se izgradi uradi
    Nije Djilas Lud što nije ništa Izgradio znao je kakvi ste
    Više ga volite što je trpao pare u Dzep
    Nego je ova Vlast blesav što gradi i Uredjuje vi to ne umete da cenite

  11. da bi neko imao spomenik treba da ima ime i prezime ko su stefani nemanje?jel su se borili u nekoj bitci?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.