Poznata nova ruta protesta "Srbija protiv nasilja", poruka Vučiću: Zahtev je momentalno raspisivanje izbora (MAPA) 1Foto: Print screen N1

Sledeći protest „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu ići će do Radio-televizije Srbije, a počeće skupom kod Skupštine u subotu u 18 časova, saopšteno je na konferenciji dela proevropske opozicije u Skupštini.

Kolona će ići sledećim ulicama: Dečanska, Makedonska, Svetogorska do Takovske, gde je zgrada javnog servisa nalazi.

Poznata nova ruta protesta "Srbija protiv nasilja", poruka Vučiću: Zahtev je momentalno raspisivanje izbora (MAPA) 2
Foto: Screenshot Google Maps

Jedan od govornika biće Dragomir Zamurović, fotograf koji ovekovečio mnoge opozicione proteste, rekao je Milivojević.

Milivojević je podsetio da su juče RTS-u predali zahteve naslovnjene na generalnog direktora Dragana Bujoševića i urednik informative Nenada Lj. Stefanovića da „javni medijski servis bude ono što njegovo ime kaže da jeste“, a ne „zabranjena zona za opoziciju“.

„To nije uslužni servis vladajućih stranaka nego javni medijski servis. Najveća kukavica Aleksandar Vučić kaže da ne razume zahteve građana i nas koji smo mu pre neki dan predali u Predsedništvu Srbije“, rekao je poslanik DS, dodavši da je predsednik Srbije obećao da čim opoziciej zatraži „raspisivanje i održavanje izbora“, istog dana to i učiniti.

Milivojević kaže da Vučić „jeftino spinuje“ kad kaže da ne razume šta opozicija zahteva, te mu poručio da traže „momentalno raspisivanje vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari