Opozicija: Sa autokratom je dijalog nemoguć

Kako predsednikovo obraćanje komentarišu protivnici vlasti

Ostavite komentar


    1. Петре, није Србија ничија прћија па да терате људе из ње. Критичари нису говорили да им Србија не ваља већ власт, једино ако мислите да је Вучић Србија онда дајете за право критичарима да је у Србији диктатура и аутократија.

    2. Pise se zajedno: najgora. Nije moguce da nisi do sada primetio kad se o tvojim idolima uvek tako pise…

    3. Opet terate ljude iz Srbije? To je kod vas naprednih postalo baš učestalo u poslednje vreme.
      Ali nema razloga da nas terate jer nije nama Srbija „naj gora“, nego su nam „naj gori“ nepismeni teletabisi!
      Uzgred, ti si neki student čuvenog profesora Atlagića? Ako jesi, traži da ti vrati pare jer te nije naučio pismenosti.

    4. mislis to sto je potpisan Mini Sengen pa sad da idmo za Albaniju ?? znaci to je Plan ovog Rezima , Srbe da protera , a ovde da naseli Albance ?

  1. Da je Vucic autokrata, ti i vecina tebi slicnih bili bi u ztvoru. A, on vas je pustio da lajete, jer tako sami sebi stetu nanosite. Ako je Vucic autokrata, sta su onda bili Djindjic i Tadic? Tirqani.

    1. Da, Đinđić je bio tiranin, posle čijeg se ubistva Vučić, po sopstvenom priznanju, napio od sreće.
      Da, Tadić je bio tiranin, koga je Vučić pobedio na izborima. Slobodnim i nenameštenim, kakve se ne usuđuje da organizuje.
      Da li ti uopšte znaš šta znači reč „tiranin“ i koja je razlika između tiranina i autokrate? Nemaš pojma, naravno.
      Ali, šta je meni, polemišem s botinom, kojem je jedina namera da pljuje i vređa, a istinu ne bi prepoznao ni da se saplete o nju…

    2. Vučićev mentalni sklop je takav, da bi on rađe punio logore nego zatvore. Ali, Srbija je mala, siromašna, i vojno slaba država pa si on taj „luksuz“ ne sme dozvoliti, jer bi od EU i da od Amerike odmah dobio po ušima. Zato“ ćuti i trpi“. Ovo ćuti, znači, ne govori šta bi sve uradio onoj srpskoj većini od 75%,koja je protiv njega i njegovih hemoroida.

  2. Juce pripremljena pitanja, od svih medija koje obozavaju titoizam, seljacici I seljacine nepismene u skupstini, kako neko mlad I nesposoban moze da prestavlja narod, Brnabic brani tako sto kaze da su mladi. Vucic je pacenik, lazov I lopov, pod hitno on mora da predje sa nevidljivog neprijatelja skoijm se svadja svaki dan na twliviziji na opziciju, ali nesme nema to znanje, svaki ministar je pametni od njega, cak I Brnabic, nju je stavio tu zato sto je gluplja od njega, Gotov je njegov pad pocinje, nece vise Bosanci da vode Srbiju.

    1. Ko ono rts-statirano bara-bar i staro se podmladlo, pripilo se uz Jadranke šarenilo n koktel toaletno, samo odevno monolitno u skladu s kodeks skupstinjakste kaste.

    2. Da imaš 1% pameti Ane Brnabić ne bi lupetao gluposti. A da je Vučić autokrata ne bi migao za ljude iz vlade da pišeš da lažu, da su glupi…. već bi te kao što bi Tito uradio stroso u zatvor.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.