Opozicija traži u Skupštini: Skupili smo 86 potpisa za zakon o zabrani kopanja litijuma (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Pod hitno tražite i raspravu o položaju Srba na kosovu, mora se prekinuti ova kampanja vlasti o promociji kopanja i eksploatacije litijuma. Rio Tinto ih zbog datog novca drži u šaci i čitava vlast je promoter ove korporacije, koja je svugde ostavila pustoš gde je nešto eksploatisala.

  2. U litijum se ne razumem ali šta je sa srbima na KiM što i za to ne traže hitan sastanak i protest međunarodnim institucijama ,šta je sa nama ?

  3. Ali vadjenje litijuma iz reka, ovo je hit. A najjace sto SANU nikad nista slicno nije napisao niti izjavio. Ko god mi napise da sam Bot zahtevam pre toga da napise da li je ili nije procitao Zbornik SANU. Ima ga online, ja sam ga procitao i na osnovu toga pisem. Sve je cirkus

  4. Bravo! Samo napred! Samo parlamentarna i vanparlamentarna borba moze doneti neki uspeh.
    Lepo je videti vas sve ujedinjene!

  5. Ukoliko SNS odbije da glasa za ovo inicijativu biće stavljen znak jednakosti između vladajuće stranke i kompanije Rio Tinto, rekla je Tepić.
    Вучић+Рио тинто = крај Србије

  6. Pod jedan, nijedan protest ne može da uspe ako nije politički organizovan, tako da je ovo samo izgovor „opozicije“ da ne rade ništa, odnosno da rade zajedno sa ovima na vlasti.
    Pod dva, „nigde u predlogu opozicije ne postoji odrednica “trajne” zabrane iskopavanja“. Ovim je sve rečeno.

  7. Botovi su se baš ostrvili. Ja, ukoliko želim da ostavim komentar u njihovim tabloidima, nema šanse da mi objave komentar koji je inače pristojan, kulturan. Odrednica „trajna zabrana iskopavanja“ naravno da ne treba da stoji. Budala se uči na svojim greškama, a pameta na tuđim greškama. Dakle, ako za desetak godina iskopavanje litijuma u zemljama EU da povolj ne rezultate sa ekoloških i svih drugih parametara, eto i nas u priči oko litijuma.

  8. Nece kopati , najsiromasnije zemlje su i one u kojima se dijamanti kopaju, samo se firme koje kopaju i njihovi vlasnici dobrano obogate!

  9. …па, недавно је један званичник опозиције, из супернова спектра демократске странке (текст објављен и на овом порталу) изјавио, прафразирам, ова власт је корумпирана, Рио Тинто не треба са њом да прави аранжман. Паметном, више него довољно.
    За то време, за опозицију, као и за власт, Ибар тече, тече, тече….

  10. Ova nasa opozicija vise radi za Vučića od samog Vučića!bili su protesti opozicije,nisu hteli na izbore jer.ne postoje izborni uslovi,nisu izasli na izbore i ti omogucili SNS-u da dobije izbore u Beogradu i vise nema protesta prihvatili su takve rezultate izbora i vise ne traze nikakve izborne uslove.Nisu mogli da pomognu SNS-u vise od ovoga…Isto sa litijumom krenuli su na kraju ce se povuci kao i obicno i precutno ce se sloziti sa SNS-om…mi nemamo opoziciju

  11. До тада нећемо да нам отимате тешко зарађен новац за скупштинске нерадничке плате и причате о нечему о чему појма немате јер тек за 2 године ће бити готова комплетна студија. Тад ће стручна јавност дати свој одговор а ви као наши плаћеници и слуге народа ћете то послушати и стиснути тастер.

  12. Dok mi pricamo o litijumu, Vucic rasprodaje Kosovo, tj. vec ga je predao. A znamo da je Kosovo jedina tema koja ga je dovela na vlast i koja ga moze skinuti, ne litijum.

  13. све је то постало фарса…
    КиМ је отишло! Сви сте учествовали у овој издају и продаји.
    Одрадили сте посао. Нормалан човек одавде треба да пали . Грех су сви ваши потези заједно са Вучићевом литијумском грозницом.

  14. Ok, a kada će opozicija koja je izašla na junske izbore da okaje grehe ???
    …jer su ga oni vratili u život, …kada je već bio gotov ???!!!

Ostavite komentar


Politika

Poslanik Aleksićeve stranke Žarko Ristić oštro kritikuje zahtev opozicionih kolega: Braćo Srbi, drage kolege, zašto nema reči o Kosovu? 10

Poslanik Aleksićeve stranke Žarko Ristić oštro kritikuje zahtev opozicionih kolega: Braćo Srbi, drage kolege, zašto nema reči o Kosovu?

Narodni poslanik Narodnog pokreta Srbije Žarko Ristić kritikovao je danas zahtev opozicionih kolega za održavanje hitne i vanredne sednice u vezi Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima. Kolege iz opozicije upitao je zašto ni rečju nisu spomenili hapšenje mladića srpske nacionalnosti na Kosovu i Metohiji, te im poručio da ne smeju da budu deo "politikantske predstave Aleksandra Vučića".

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.