Opozicija okupljena oko protesta „Srbija protiv nasilja“ ispred zgrade Narodne skupštine objavila izborni dogovor (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Sviđa mi se vaša sloga, jer kad se tone treba svi zajedno da idu, a ne kao do sada bežanija u poslednji čas.

  2. Ovo je prvi korak ka demontaži ove vlasti. No, to će biti maratonska trka i na to treba da bude svesna ova koalicija u budućnosti.

  3. Jedan laički savet za ovu koaliciju:kada počne predizborna kampanja, NE IZBEGAVAJTE korišćenje svakog minuta vremena na koji imate pravo da se pojavljujete na tv sa nacionalnom frekvencijom. Na te nastupe dođite dobro pripremljeni, sa činjenicama, bez strasti i preteranih emocija.Pouzdano znam da su urednici bili u panici i kada su samo pojedini političari učestvovali ranije. Budite mudri i iskoristite da pošaljete svoje poruke svim biračima.

  4. Pokusajte od Srbije da napravite mirno i pravedno gadjansko drustvo.Neki ljudi su bezrazlozno uvek samo gubili,a drugi samo dobijali takodje bez pravde,bez ravnoteze,bez tolerancije.Srecno.

  5. A šta ako pobedimo zahvaljujući šiljenju olovke…?? A narod traži nova lica tipa Koštunica…
    Talačka kriza trajaće do svetog Talaleja …

  6. Mogli su održati u skupštinskoj sali konferenciju za štampu a ne na ulici,vervatno su mislili da će ih narod podržati a vidi se kako su prošli a tek će videti 18 decembra!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.