Opozicija Srbije: Današnji dijalog u Briselu nastavak osam godina neodgovorne politike

Ostavite komentar


  1. Ma tko pita Vucica ili bolje reci, sto god se Vucicu kaze on ce prihvatiti
    Ovo radi cega reagira sroska oporba je sredsvo za grickanja da se oporba smiri jer i nju nitko nece pitati… za sad se kamen zvan Srbija jos se koterlja niz brdo.
    Tko zna u koliko ce se param pacad razbiti kad dodje do ravnice

    1. Dok ste vi Krvati protiv Vučića, Srbi znaju da dobro vodi državu.

  2. Svih ovih osam godina ste pricali da ce Vucic izdati Kosovo. Realnost vas je demantovala svaki put. Sta ima Vlada da se konsultuje sa opozicijom kojoj nije dat nikakav legitimitet od strane naroda. Sta trazi Djilas u pregovorima kada je narod jasno rekao da ga ne zeli u skupstini. To vazi za sve ostale iz opozicije. Sta ima Vucic vama da se pravda koji ste izdali Kosovo i ovu drzavu sa uvodjenjem administrativnih linija. Narod to pamti i zato ste izopsteni iz pregovora.

  3. Zasto opozicija nije uradila nesto za vreme svoje vladavina vec nas unistila sve sto se unistiti moglo.

  4. Rešavanje kosovskog pitanja je ključ napretka Srbije. Zamrznuti konflikt nikom ne odgovara.

  5. G. Filip! Danasnju situacija u Kosovo vise odgovara Albancima nego tamosnjim 20-30.000. Sirbima Kosovo svake godine ide po korak dalje! Pored vlade presednika svih institucije imaju i svoju Vojsku a Srbija nema nikakvih uticaja za tamosnji zivot ! Bez priznavanje Kosova za Srbiju nema ulazak u Eu!Nazalos ali to je to!!! Ostace Jedino kao alternativa Evroazijska skupina na celu sa Rusima! Rusija ima ogr. Trziste!!!!!

  6. Da su se ovako žestoko borili za Kosmet, dok su oni bili na vlasti, sada ne bi sada morali da se mučimo ovoliko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.