Danas saznaje: Opozicija neće učestvovati u „propagandnoj manifestaciji“ kakav je Svesrpski sabor

Ostavite komentar


  1. @Ruza – Mi bismo veoma žarko želeli da i vi nama nedostajete. Ne moramo baš svi pod istu šljivu.

  2. Imali koji Srbin u opziciji?Značaj ovakvog skupa prevazilazi ne samo partijske razlike već i bilo kakve sukobe i nepodnošljive odnose! Nisam verovao da ovako nešto je moguće?Jovanoviću, probudi se,osvesti se!

  3. Vučić i sns su na prošlim izborima dobili ogromnu podršku, i to je razlog nezadovoljstva opozicije.

  4. Kod nas se sve radi naopako,uvek u nevreme!!! Međutim i ovde dokazujemo da nema sloge u Srpskom narodu. Nema ništa loše u vezi Sabora,to je do komunizma bila naša tradicija ali bi to trebao biti praznik svih nas.

  5. Logično, opozicija nameće genocid u Srebrenici nikada se ne zalažući da se svi genocidi nad Srbima dostojno obeleže i obrazlože, priznaje i podržava državu Kosovo i obožava svaku državu koja je razbijala Jugoslaviju a cmizdri nad Jugoslavijom,…opozicija(se) gubi u svim ovim neprincipijelnim dihotomijama.

  6. Aman dosta vise bando manipulantska. Covek moze da bude Srbin sa manje vulgarnosti i izazivanja tenzija. Privatna drzava jednog ispodprosecnog coveka i pljacka bez premca. Uzivajte u saboru, meni ne treba.

  7. A to inače organizatore svesrpske propasti, pardon sabora baš pogodi. Samo vi svi terajte dalje vaše lutkarsko, takoreći marionetsko pozorište dok ima nas nevoljnih finansijera.

  8. @Milorade,
    ja nikada ne bih pljunula na majku i oca ali na lopove i uništitelje moje Srbije itekako.Uvek i u svako doba.
    Živela Srbija,dole lopovi,njihovi propagandisti i puzajući fašizam.

  9. @Milorad 8. jun 2024. u 14.58
    Ne pljujem na roditelje, naprotiv. Iako iz porodice, koja je i u komunizmu negovala tradicije, sve nas muka hvata pri pogledu na ovaj cirkus..

    Pozdrav

    ps. Kakva je to „zapadna logika“ ?

  10. Šteta sto opozicija ne učestvuje . Vučić i Dodik nemogu ručati . Dok je ovakva opozicija Vučić će vladati vise nego Tito .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.