Opozicija traži hitnu smenu ministra Vulina

O aferi Nedeljnik i otvaranju interne prepiske razgovaralo se i u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovo je jedan od najboljih primera gde je Srbija i šta je to što nas uporno gura na dno civilizacije. Kad je Vulin (socijalista i levičar, hahahaha) slao dva krcata autobusa sva tri roda vojske da odaju počast Balkanskom koljaču pukovniku Mihailoviću, kada je ratnim zločincima na raspolaganje stavljao poslovni prostor Vojske Srbije i dovodio ih na Vojnu akademiju kao predavače, kada vređa susedne narode, svi ćute, zato što podržavaju. Između pozicije i opozicije, izuzev Čede i Čanka, kada je u pitanju večna ideja velike srbije nema neslaganja. Bože pravde sa „srpskim zemljama“ je jednoglasno usvojena. I Đinđić je išao da se klanja na Palama Rašu Karadžiću. A strašno se uvrede što je neko ofirao mail vojvodi Laliću velikom Dražinom fanu ili, „nit smrdi nit miriše“ ex. ministru Šutanovcu.

    1. nije bitno smrdi li ili miriše bitno je da su ,,ušli u kuću“ nepozvani i još prozivaju..bagra

  2. ovo što vulin radi sa tom prijavom protiv samog sebe preko nekog anonimusa je u stvari ona narodna „videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla noge“ : )

    1. pre bih rekao da mu se fućka ..on je jak, ministar bato!!! evo sad će dokazati koliko–tužiće samog sebe.. a ti obični čoveče ,,ćuti i trpi i u jarmu skapaj“…

  3. Da je sreće da živimo u pravno uređenoj državi, nadležni tužilac bi već pokrenuo postupak i pozvao Vulina da objasni neke stvari. A kod nas se pravi cirkus od krivičnih prijava dok tužilaštvo ćuti. Video šta mu šef radi pa će i Vulin tužiti sam sebe.
    BOJKOT

  4. Trazenje smene ministra vojnog Vulina ide u paketu sa njegovim vrhovnim komandantom AV koji ga je tu i postavio.Ministar vojni Vulin je dusu dao za radno mesto na kome se sada nalazi. On je slika i prilika
    politike koju vodi „mudro“ rukovodstvo Srbije, koje nas zavadi sa citavim svetom i svim susedima. Osim ako se ovde ne racunaju Dodik iz susedne Bosne odn.sela Laktasi ,Banja Luka i srbo/gorci iz Crne Gore (Mandic i kompanija)..

  5. Dovoljan razlog da se Vulin smeni sa funkcije koju obavlja je cenjenica da covek nije sluzio vojsku i nije sposoban da istu obavlja jer bruka sve nas u drzavi Srbiji.

    1. Ama prestanite svi vise sa tim komentarom kako Vulin nije sluzio vojsku i sad kao ne moze da bude ministar odbrane. Funkcija ministra odbrane je civilna kontrola vojske. Dakle ne vojne doktrine vec samog funkcionisanja, trosenje novca itd. To i da sluzite tri godine u vojsci ne ucite tamo vec se obucavate vojnoj vestini. Nece ministar da nas brani u slucaju napada strane vojske, nije mu to ni uloga. Ovde je stvar u tome sto je covek lazov i prevarant. Prvo je lagao za tetku iz Kanade, a sada je “slucajno” permutovao Nedeljnik umesto Kurira. Pravi nas budalama i takav necastan covek ne zasluzuje da bude bilo kakav ministar niti drzavni sluzbenik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.