Opozicija u Nišu još nije dobila odobrenje GIK da pregleda izborni materijal, policija noćas iz zgrade odnosila crne džakove

Ostavite komentar


  1. Kad SNS sve pretumba i naštima. Gde su vam fotografije potpisanih zapisnika sa biračkih mesta?

  2. Ha, ha, ha i Vi birate borbu, mislim na „izborima“?
    Evo pozvao vas je Savo u borbu, pa da vidimo!

  3. Sećam se ove gospođe Z.M. od pre dvadesetak godina, dok je još bila novinarka…
    Gde su se deli opozicioni članovi GIK pre nego što je pristigao KOMPLETAN izborni materijal?
    Evo, pročitajte pažljivo šta je napisano u tekstu!

  4. Policija nosi neke dzakove, od kada je to, bilo kakvi da su dzakovi, spada u posao policije a narocito u ponoc, ako je to tacno, i to iz GIK-a, napredno nema sta. Ziveli

  5. Potvrda da su mesetarili u Nishu sa izbornim rezultatima.U neuredjenoj pravnoj drzavi kakvom su je ucinili svevisnji i klapa oko njega nista nas ne sme iznenaditi a u prvom planu zajedno sa njima su nepismeni,podmitljivi,neobrazovani i dementni kojima falsifikovanje i kradja ne smetaju i ucestvuju u prevarama davanjem svojih glasova onima koji to ne zasluzuju ni po kakvom osnovu.Tako je to u drzavi u kojoj institucije ne rade svoj posao i pod kontrolom su osobe koja je na funkciji koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje.

  6. To je to. I ako negde izgube, policija i izborna komisija ponište poraz. Čim oni 2 sata po okončanju izbora ne izlaze sa podacima, tu imate izborni inžinjering. I sada će da dozvole pregled izbornog materijala kada istekne rok za podnošenje žalbe. Klasika.

  7. Vučić je sa bratijom
    od Srbije,KONAČNO
    napravio DESPOTIJU
    i severno korejsku di
    ktaturu.Narode slepi
    probudi se.

  8. Pobednici pokradenih izbora. Pošteno, demokratski i sve po zakonu.

  9. u Gradskoj izbornoj komisiji nema članova iz redova opozicije? Naravno da se sada ne može proveravati šta je u crnim džakovima, ali zar policija treba da odnosi izborni materijal iz GIK-a? I taj jedan, što je iz Ruske stranke, nije video koliko su građani Niša želeli promene i podržali opoziciju,a on se okrenuo ovima što prekrajaju izborni rezultat, dakle čine krivično delo. Sram da ga bude.

  10. Sve drže,sve institucije su u rukama Sns ,rade šta hoće i niko im ništa ne može,sve su prisvojili tumače zakon kako njima odgovara,ovo je sve otišlo predaleko,krivi smo mi što smo im to dozvolili.

  11. Nekako mi se čini da bi GIK i MUP u Nišu trebalo da budu podvrgnuti pročišćavajućem dejstvu plamena.

  12. Ko je uopšte dozvolio da postoji tzv. Ruska MANJINSKA stranka, kad u njoj defakto nema nijednog Rusa? A i Rusi NISU manjinski narod u Srbiji jer nisu AUTOHTONI! Kakva sprdačina od države!

  13. U crnim dzakovima su sigurno bili dzakovi sa izbornim materijalo.Odneti su u policiju(BIA) na specijalisticko otvaranje dzakova sa izbornim materijalom,izvrsice se odgovarajuce prepravke izbornog materijala,specijalisticki ce zatvoriti dzakove,odneti ih u GIG i pozvati opoziciju na uvid.
    Opozicija se mora drzati svojih zapisnika.

  14. Panduri otvoreno prikrivaju kradju i stite SNS. Pitam se, pitam, je li bilo kradje?

  15. Nisu to krompiri i dzakovi. Zna se koliko birackih mesta ima, doneti su overeni i potpusani zapisnici sa prebrojanim na svakom. Saberes iz zapisnika i za sat vremena sve jasno. U 10 uvece smo imali rezultat 30 SNS, 30 svi ostali djuture, 1 Ruska…zamisli da ovi djuture upadnu u blagajne i kase, pa Nagasaki bi bio

  16. Kakva crna Ruska stranka, kao predstavnik manjina. I sad sa 1.1%, kao predstavnik manjina, ima pravo da se kvalifikuje za gradski parlament? Koje to Ruse ovaj teletabis SNS-ovski predstavlja? Nema on nikakve veze sa Rusima.

  17. Krađa klasična okreću rezultat jednom uskrate mandat da bi nas lagali još 4godine nas me mogu

  18. KOLUMBIJA! Treba narod da se izadje ida ponovi izbor SVOJ kao i rumuni!

  19. Hoce li se i Vucicu obezbediti helikopter ili ce ovde da mu se sudi?

  20. Da li ste primetili koliko ima ruskih stranki po Srbiji?Nisu to nikakvi Rusi vec aktivisti sekte koji sluze za ovakve stvari a zna se tacni koliko treba njih da glasa za jedno ili dva odbornicka mesta,naivno alideluje pored ovakvog naroda

  21. Sve strane službe znaju bolje nego GIK i RIK koliko je ljudi glasalo koliko je glasova kupljeno,prepravljeno,ukradeno… I dalje se neće ništa promeniti. Zar ne vidite narode slepi da ga drže na vlasti. I dok ga god budu držali biće nam na vlasti. Ne pomažu ni kakvi izbori ni ulica niti bilo šta drugo. Zaštićeniji je od belog medveda.

  22. Pitam se, pitam se, da li su komentari na ovaj članak naivni ili, kao i sam članak, samo pokvareni? Ovoliko nebuloza na jednom mestu odavno nisam video.

  23. Oni mogu rezultate tzv izbora da preinace i policijom, a ako treba i vojskom i zandarmerijom. Batinasi su vec tu , uvek.

  24. Ceo život nam prođe u jurnjavi sa lopurdama. Pa, izbori su elementarna stvar u dvadeset prvom veku. Ravnopravni uslovi za sve i pošteno brojanje, ništa spektakularno, ali za Srbiju je to nemoguća misija.
    Afrička nedođija u srcu Evrope!

  25. Živeo danas, živeo n1 i nova s. Jer porad vas, trenutnoj vladajućoj strukturi ne treba opozicija, jer vi sa ovakvim naslovima, gde se sve svodi, na ja mrzim Vučića, ste najveći gubitnici, zato što su vas u svim našim gradovima, Vučićeva lista razbila kao dete zvečku. I hvala vam na tome veliko i samo tako nastavite dalje, jer će cela ova vaša opoziciona???? bulumenta, možda doći na vlast, tek kada Vučića ne bude bilo. A pošto on nije toliko star, to znači nikada. Jer kada i Vučiću bude istekao mandat predsednika i kada se penzioše, on če sigurno i u budućnosti i dalje biti predvodnik liste ove vladajuće strukture, gde će vas i dalje cepati kao svinja masni džak.
    Imam jedan predlog. Ima jedna pećina u mestu gde sam nekada stanovao, pa naselite nekog vašeg pametnjakovića??? tamo, pa možda tu pećinu proglasite na izborima, kao prvo oslobođeno mesto. Pržite se, pržite se od muke, jer bolje niste ni zaslužili.

  26. Sposobna policija. Kad je trebalo naći Danku i ubojice, onda ništa.

  27. Ako mi ne shvatamo da je ova drzava kosa nostra mafija u sprezi svih drzavnih institucija, onda su nasi zivoti saobrazni nasem odsustvu pameti i unutrasnjeg otpora. Ali zasto radjamo decu i zbog cega su oni krivi na ono stoih ceka, to mi nikada nece biti jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.