Opozicija: „Za pobedu nad Vučićem potrebno jedinstvo“

I pored očiglednih razmirica unutar koalicije oko SSP i NS oko izbora predsedničkog kandidata, sagovornici Danasa se zalažu za zajednički nastup

Ostavite komentar


  1. Pored jedinstva oko kandidata jedno od značajnih pitanja je IZLAZNOST na izbore. Ko bio da bio kandidat on će postići slab rezultat ako mi budemo sedeli kod kuće i čekali pobedu.
    Vučić će dobiti max između 2 i 2,2 miliona glasova, oko 30% biračkog tela.
    Pobediće ga protivkandidat koji osvoji minimum 2,5 miliona glasova, oko 35% biračkog tela.
    Dakle, ukupna izlaznost mora biti preko 65% da bi se mogla očekivati pobeda demokratije nad autokratiom.

  2. Možete se Vi ujedinjavati koliko god hoćete, ali volju naroda ne možete da promenite! Video je narod šta ste Vi uradili a šta je urađeno od kako ste Vi hvala Bogu opozicija. Još dugo ćete to i da budete!

  3. ,,Ne daj Bože da se Srbi slože“, to bi bio odličan slogan za opoziciju, baš opisuje njihovo stanje i ono za šta se oni zalažu.

  4. Jako dobro stojite sa konsenzusom, nemojte žuriti.Ah,ta visoka politika u Srbiji.

  5. Kad vidim fotografiju kao da gledam SNS. Boreci se za narod tako sto se pljuje druga strana je lose. Napravite strategiju , iznesite narodu i ne berite brigu sta ovaj , sta onaj… Sad narod treba da glasa za vas a vama jedino bitno da smenite Vucica. I sta dalje, mmmm nista

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.