Kako opozicija planira da ubedi Zapad da reaguje na izbornu krađu?

Ostavite komentar


  1. Prosto je ubediti sve koje je potrebno. Uporediti birački spisak Bgd sa prethodnih i ovih izbora i utvrditi ko su sve novoupisani. U okviru tako skraćenog spiska utvrditi šta je regularno a šta zloupotrebe. Takvu analizu mora prihvatiti i Sud i AV i EU.

  2. Da ce kradje biti videlo se jos pre izbora – a od zapada vajde nema, nego pocnite da razmisljate na vreme

  3. Prvo, AV je dao Kosovo, a to je za EU bilo najvažnije. Zbog toga su ga i postavili na mesto preTsednika.
    Drugo, opozicionari nisu istomišljenici. Neki su velike demokrate, al’ malo više vole radikale. Zato nije uspeo ni 5 oktobar

  4. Opozicija je katastrofa,neorganizovana i radi garant za vuleta dahiju.Onoliko puta inistiti protes kad je bilo sto hiljada ljudi,a vodili ih na pink sa 6000 ljudi.Znali su sta ih ceka i vucku dali legitimitet prihvativsi izbore pod ovim uslovima.Potpisali uredno sve zapisnike i lajali kako pokrivaju sva izborna mesta.Kad ono ne pokrivaju 2000 mesta i to neka na 15 km od centra BG-a.Opozicija je isfolirana,nikakva i verovatno u dilu sa vuletom.Konacna potvrda je ulazak u skupstinu i prihvatanje mandata.Cekamo da vidimo.Svi treba u politicku penziju i pozicija i nazovi opozicija.Dosta vise prevaranata.

  5. Opozicija može da dubi na glavi i da aplaudira sama sebi i svim zapadnim posmatračima nogama -ali neće uspeti da ubedi zapad da oficijelno nedavne izbore u Srbji proglasi ništavnim i Vučića prisili da prestane sa rasprodajom i poklanjanjem Srbije i prepuštanja strancima. AV još nije ispunio ni sve planove ali ni obećanja data zapadnjacima, ali i već potpisane ili usmeno prihvaćene ugovore. Treba i de jure da prizna albansku ekspozituru svog „prijatelja“ Rame -nezavisno Kosovo uz dodatna prihvatanja priznavanja otcepljivanja od Srbije Raške oblasti (Sandžaka) Bošnjacima, zatim pripajanja dela Južne Srbje sve do Vranja a kasnije i dalje do Niša i Kraljeva Kosovu kao i bar delimično odvajanje Vojvodine od Srbije- svom „bratu“ Mađaru Orbanu. Živi bili, pa ako AV narod a ne zapadnjaci ne najuri sa vlasti -pa videli!

  6. Opozicija kaže da ima jasne dokaze da su izbori pokradeni… Ne razumem zašto se nigde ne navodi bar jedan dokaz da i čitaoci znaju.. Ovako počinjem da sumnjam da tih dokaza zapravo i nema.

  7. Zapadni LICEMERI vrlo dobro znaju o čemu se ovde radi, pa šta znači ‘ubeđivati ih…’.
    Nego, Gospodar mora u toku marta meseca da isporuči ono što je obećao usmeno, … pa će ga ‘podržati’ do tada, … jer će inače morati da se NATEŽU sa novim gospodarima, ako ga sada skinu … prosto i jasno kao dan…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.